Yeni Forum mu?
O selçuk abinin paneli ona özel
Selçuk İslamoğluBiliyordum!Bunun admin kısmı olduğunu sanmam, çünkü baya baya kişisel özellikler kısımları var. Özel mesajlar var, Benim.. diye bir şey var onu anlamadım gerçi...
forumun bu şekli güzel ama artık bir değişikliğe ihtiyacımız var gerçi daha3 4 aylık bir üyeyim ama olsun herkesi tanıyorum nerdeyse
güzel bir tasarım çalışması olmuş... ama forumun bu halinden ben çok memnunum..aslında şimdi aklıma geldi eklemek istedim avatar resminin etrafındaki yeşil çerçeve dikkatimi çekti online kullanıcıları listesi sayfanın altında görünüyor ewet ama msn'deki gibi durumunu gösteren çerçeveler avatar etrafına eklenebilir ...online--meşgul---çevrimdışı gibi...
O yeni tasarımdan yeşil yanmıyor bizim pencerelerimiz.
Edit:Yeni tasarımdaki admin paneli olabilir
Selçuk İslamoğluBenim... kısmı adından anlaşılabilir diye tahmin ediyorum. Detayları daha sonra vereceğim.uahuhauh siz böyle yapmaya devam edin tüm forumu ele geçireceğim tüm kötülükleri yayacağım uuuuuuubööööö karanlık getireceğim foruma zuuuhuuuu(bu aralar korku ve gerilim filmi çok izliyorumda)
En azından bizimkilerden güzel , Admin olmanın avantajları
Selçuk İslamoğluSadece bana özel olduğunu kim söyledi? ;)Moderatörlerde de var o zaman yoksa bizim bilmediğimiz forum kahramanları mı var ?
Sting_32Moderatörlerde de var o zaman yoksa bizim bilmediğimiz forum kahramanları mı var ?Evet, bana yardım eden 5-10 forum kahramanı var bu konuda. Ama bu herkes için bir şey olacak.
Selçuk İslamoğluEvet, bana yardım eden 5-10 forum kahramanı var bu konuda. Ama bu herkes için bir şey olacak.O zaman Admin paneli değil yeni tasarımın Profil Bölümü