arkadaslar vallaha ilginc olmus....
yakinda elestiride yaparim ama ilk guzel sey online olanlarin gorunuyo olmasi.....
yeni forumlar nasil?
- 1
- 2
abi saka maka benim modluk isi ne oldu?
boyle guzel bi foruma guzel bide mod lazim benim gibi
sanki sitenin hizi iyice yavaslamis gibi... sunucudan mi acaba???
arkadaşlar tasarım çok güzel olmuş siteye sabah giremeyince herhalde dedim yeni sayı için dir iki sürpriz oldu harikasınız..... birde site mozillayla daha iyi görüntüleniyor...yada bana öyle geliyor...
abi sitenin yeni hali çok güzel olmuş gerek avatar olarak çok iyi ellerine sağlık
ben ilk eksikligi buldum ozel msj aldiginizda dikkat cekici bi uyari vermiyor. (eger online iseniz)
Özel mesaj aldığınızda eskiden sadece ana sayfada iseniz uyarı veriyordu. Şimdi yukarıdaki bar'da yanıp sönen şekilde göreceksiniz mail simgesini. Ayrıca her sayfanın üstünde (forumlarda) Yeni bir mesajınız var şeklinde de uyarı alıyorsunuz. Java Alert'ten mümkün olduğunca kaçınmaya çalıştım bu tasarımda.
hmmm anladim ama bu durum biraz ozel diye belki bi ayricalik verebilirdin duruma ama renkler baya iyi olmus... bide sanki katilim da artti gibime geliyo eskiye gore yada bu gun tesaduf mu oldu ne?
Girişteki hoşgeldiniz mesajı sık foruma bağlananları bayıyo...Ama yenilikler süper olmuş...
girişteki " hoşgeldin " olayı hoş olmamış . devam etmek için yazıya tıklamak gereksiz hatta böyle bir forum için saçma . kalksa daha iyi olur , bence
hoşgeldiniz mesajı şu an için bana çok can sıkıcı gelmiyor, ama ben sık sık girip foruma çıkmadığımdan belki benim gözüme çok batmıyor olabilir. Eklenmesi kolay olduğu gibi kaldırılması da kolay bir işlem, gerekirse kaldırılabilir tabii.
uyuz etti harbi benide su yazi ha!
Selçuk İslamoğluArtık "Hoşgeldiniz" yazısı, hoşgelmediği için kaldırıldı ;)güzel espri, sevdim :)
bi daha gormim o yaziyi
bu arada kirmizi renkliler artmis... galiba chip artik buraya daha fazla onem vermeye basladi..... chip muasir medeniyetler seviyesine gelmek uzere diyebiliriz
ya aslina su Selcuk İslamoglu bi anket aypmisti forumlar nasil diye falan. o tarz anketler yapip istedigimiz bi konuyu o ay dergide ciksinmi cikmasinmi onu oylariz hangisi daha cok oy alirsa minik bi bolumde sizin istekleriniz gibi bi yazi cikar.
atiyorum mesela kablosuz aygilar-casus donanimlar Vs vs gibi en cok oy alan konuyla ilgili 2 sayfa ayrilsa bence forum kullanicilari cok tatmin olur yanlis dusunuyosam yanlissiniz deyin arkadaslar...
- 1
- 2