Daha yeni aldığım işlemci intel pentium dual-core işlemci fanıile çokses yapıyor. Ekrankartım yeni ama onun fanı yok.anakart ve samsung 500gb hafızadaaldım 350 wat güçkaynağı asus anakartaldım. ama sesli çalışıyorlar. Hafif rüzgar sesi geliyor.Arkadaşımın bilgisayarının ekrankartı anakartı işlemcisi aynı sadece kasası ve güçkaynağı farklı ama onunkisessiz benimki toplama onunki exper. Sorunnedir açıklarmısınız.
yeni intel pentium dual-core işlemcim çok sesli
sorun o parçaların çok eski olması.. Neden böyle saçma sapan birşey yaptınız ki? Aynı paraya çok daha iyi bişey alabilirdiniz.. Ayrıca o işlemci benim 4yıllık işlemcimden bile daha yavaş... En kısa zamanda iade edin bence... Onun yerine de düzgün bir sistem alın...
Eski bir işlemci olduğu için ısıları yüksek dolayısıyla soğutmak için daha hızlı bir fan lazım.. Küçücük fanda deliler gibi dönünce haliyle ses yapıyor.. İade edip yeni bir sistem alın... yoksa kafanızı ütüler durur o sistem..
KARDEŞ İ5 NERDE DUAL CORE NERDE İ5 YENİ ÇIKTI DUAL COREYİ 10 SENEDİR BİLİRİM İ5 ALICAKTINIZ BENCE Oyun oynucaksan tabi
Ekrankartım 1gb ati.Ama niye sesli açıklarmısınız
ati sonucta isminden belli sana önerim bendede pentium dualcore e5300 var 2,6 ghz overcloc ile 3,3 ghz görüyo rahat ısınma sorunu yok 45 nm iyi bir psu al 500 watt ve iyi bir ekran kartı alman işlemcin gayet iyi ve hızlı emin ol cift cekirdek ben kullandım 6 ay kadar şu an quad core kullanıyorum cok memnunum
Zaten yazın i7 ye geççem ama bilgisayarın anakartı güçkaynağı falanda degişmeli para biriktiriyorum öğrenciyim.İ serisi sesli çalışırmı.CORE quad sesli olurmu intel pentium dual-core çok az rüzgarsesi çıkarıyor ama diğer bilgisayarlar sessiz acil yardım.
arkadaşım şahsen ben intel core 2 quad kullanıyorum cok sessiz calışıyo bilgisayarım calıştığını bile duymuyorum ama bilgisayarımı her zaman temizliyorum
Ben de herzaman temizliyorum ama azda bişey olsa rüzgar sesi geliyor core quad tavsiye edermisiniz seslimi çalıştığını anlamak istemiyorum taviselerinizi bekliyorum
kasadan kasaya da farkeder ses
Kasam asussun 2005 model kasası güçkaynağı 350wat sessiz kasa buzgibi bilgisayarcı iyi sğutuyor diyo ama sesli işte oses niye geliyor onu açıklarmısınız.Net bir şekkilde
İşlemci fanı son hızda dönüordur.. p4 D'ler eski işlemciler ve büyük ihtimal aldığınız işlemcinin fanının hız ayarı yok dolayısıyla son hızda döner... O hızda da ses yapması normaldir :D 20-30TL'lik hızı ayarlanabilen bir işlemci soğutucu işinizi görecektir.. ama şöyle bişey var o kadar verince daha iyi bir işlemci almak yerine p4 D almak niye? hele ki anakartı da yeni alıyorsanız??