Arkadaşlar yeni bir intel p4 3.2 işlemci almak istiorum alıp taktıgım zaman bilgisayara format atmam gerekirmi??? şimdiden teşekkurler
yeni işlemci
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Zannetmiyorum, benim bildiğim kadarı ile anakart değiştiğine format atmak gerekiyor, ayrıca iki harddiskin varsa
ikinci harddiske kurarsın yeni işletim sistemini, ondan sonra ilkini silersin.
Ama ben gerek yok diye biliyorum.
formata gerk yok ama islemcini tanıtman lazım cunku sonrdan takılan ıslemcıyı wındows ıcınde tanımıyo makınalr genelde biosta dogru gozukuo winde yannıs sadece bole bı sorunla karsılasabılırsın ama bole bısey ıstemıosan jaına nın dedıgı gıbı ikinci bolume win kurup birinci bolumdekını sılebılırsın eger format cakmadan bu ısı hallatemek ıstıyosan
Formatla hiçbir alakası yok.Hatta biostan tanıtmana da gerek yok.Sen işlemcini ve fanını sağlam tak yeter.İyi çalışmalar.
alıntı:
Gönderen : emrahbolumFormatla hiçbir alakası yok.Hatta biostan tanıtmana da gerek yok.Sen işlemcini ve fanını sağlam tak yeter.İyi çalışmalar.
ne demek biostan tanıtmana gerek yok bazı bıoslar kendılerı tanımıyor ıslemcıyı eger sende ıslemcıyı tanıtmazsan ıslemcın eskı ıslemcın gıbı calısıyor