İş yerimdeki bilgisayarıma ADSL bağlantısı yaptıram ve bir ADSL Modem almam gerekiyor tek bilgisayar olucak internal modem istemiyorum Fax hattım ile aynı hattı kullanacak dahili olarak splitter olmalı sorunsuz bir şekilde çalışacak ADSL Modem önerisi olan arkadaşlardan mesajlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Yeni kullanıcılar için ADSL Modem önerileri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.zoom x3 modemi tavsiye ederim madem tek bilgisayarda kullanacaksın bu modem işini fazlasıyla görür ayrıca bağlatın ethernet olsun usb olmasın ethernet daha hızlıdır ve tanıtma derdi olmaz windows xp tüm realtek etherneti otomatik tanımaktadır
merhaba arkadaş zoom X4 tavsiye ederim ister usb den ister ethernet kurabilirsin üstelik teknik destek veriyorlar !!! www.olusum.com.tr burdan gerekli bilgiyi sağlayabilirsin
Ben Zoom X5 Kullanıyorum çok memnunum.
selam d-linkte alabilirsin ben kullanıyorum bır arastır arkadasların yazıkalrınıda hangısın uygun olursa alırsın
herkes sana zoomu öneriyor fakat zoomlarda bazen cok sorun yaşanabiliyor bu durumda ben sana 3 marka önericem bu işin professioneli olan 3Com , biraz hada çalışması gerek Zlink ve G-Date Modemleri kullanmanı öneririm. Ben bireysel olarak 3com modemi ve Zlink i test etme şansım oldu. Bu iki markanın ürünleri yanında malesef zoomun pek sesi çıkmadı :D
zoom x5 var bende ama 5 aydır sorun görmedim
X5 e ne gerek var ki, tek bir pc de çalışacakmış.
Zoom iyi modem güzel modem
ama şimdi daha gzel markalar da var. Hatta b ADSL modem wireles felan destekliyrdu ama şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum.
Gerek yok X5'e