Arkadaşlar bu bir bilgilendirmedir kesinlikle casper almayın bende şu anda casper var hiç memnun değilim alırken bilgisayarı iyi bilmiyordum meğerse aynı laptop başka markada 300 lira daha ucuzmuş birde gelir gelmez bluetooth bozuldu özellikler iyi olabilir fakat parçalar dandik piyasadan topluyolar bilgisayar yapıyolar çok pahalıya geliyor türkiyeye en iyi teknolojiyi ilk onlar fahiş fiyata getiriyorlar sonra diğer markalarda yapınca çok pahalı kalıyorlar hediye çanta verdiler aynı çanta piyasada 30 lira ve boyna asmak için ip yok verdikleri değil boyuna bileğe asılmıyor benim görüşüm bu alacaksanız packard bell diye bir marka var gördüğüm kadarıyla piyasadaki ortalamanın altında satıyo düşüncelerimiz aynı mı?
Yeni laptop alacaklar okusun
arkadaşım paccard belli alacaksan git hp al daha ii
paccerd bell bir kere türkiyede servisi yok
Laptop almak isteyenler asıl burayı okumalı.
http://non-pasaran.blogspot.com/ ... n-alma-rehberi.html
Ayrıca Casper'ın dandikliğine katılıyorum. Ama Packard Bell'de önermem. Ucuz etin yahnisi iyi olmaz.Şikayet edenler çok.
HER YÖNÜYLE TAM BİR DİZÜSTÜ İSTİYORSANIZ BENCE KESİNLİKLE ACER ALIN.
Diğer markaların bir özelliği çok çok iyi oluyor diğeri rezalet. Acer laptoplar her yönüyle kaliteli; dizayn,fan sesi,soğutma sistemi , ekran kalitesi/parlaklığı , donanımsal özellikler , extra multimedya menüleri vs vs.
Kısacası adamlar bir şeyi yaptıklarında TaM yapıyorlar. Yarım yamalak değil.
diğer forumda asus u kötülemişsin dayanağın varmı yoksa duyduğunumu söylüyorsun
Ben laptop almıycamda alıcak arkadaşlara casper almamasını söylüyorum hem daha pahalı hemde kalitesiz paranlla rezil oluyorsun bence hp pavilion çok güzel birde toshiba var quismio ve satelite modelleri sanırım onlar da iyi
Extensa bu kadar Acer fanboy'luğu yeter.
Acer, Acer, Acer....
Al Acer sana: https://www.chip.com.tr/forum/ace ... -bitti_t159125.html
https://www.chip.com.tr/forum/acer-ve-vatan-computer_t94193.html
kesinlikle okuması gereken bir yazı kutluyorum harika olmuş http://non-pasaran.blogspot.com/ ... n-alma-rehberi.html
öncelikle arkadaslar yeni bilgisayar alacaksanız Allah yardımcınız olsun biraz sans işi ama ASUS ALMAYINDA NE ALIRSANIZ ALIN BENCE.... BEN ALDIM ALDIĞIM GÜNE NALET OLSUN SUAN VARYA O KADAR SİNİRLİYİMKİ ASUS ALACAĞIMA ACER ALSAM DAHA İYİYDİ .. değerli arkadaslar gittim üniv gidince bi laptop aldım fazla tuzluya kaçmıyım dedim SAMSUNG ALDIM bozuk cktı geri verdim değişim istedim 30 iş günü geçdi sinirlendim paramı istedim süreç yeniden baslayacak dediler 30 iş günü daha geçdi hemen hemen 3 AY bilgisayarsız kaldım 100 tl eksik verdiler neyse dedim sineye cektim asus alıyım daha iyi bişe olsun bari bozulmasın dedim dünyada en az servise giden pc asusmuş ona kandım samsung a 1500 tl verdik 3 ay bilgisayarsız kaldık buna 2500 verdim dedim bozulmasın iyi bişe olsun aldım bi süre sonra sorunlar yasamaya basladım ... BAKIN KOSKOCA 15 MİLYON NÜFUSLU İSTANBULDA SADECE BİR TANE SERVİSLERİ VAR ZOR BELA VERDİK... SIVI TEMASI DEDİLER KULLANICI HATASI BİZ YAPMAYIZ PARASINI VERİRSENİZ YAPARIZ ANCAK 300 TL İSTEDİLER GERİ ALDIM BİLGİSAYARI TAMİR ETMEYİN DEDİM.. SORUN İNTERNETE GİRMİYORDU BİLGİSAYARDAN ARTIK O KADAR SOĞUMUSDUMKİ İNCELEMEDİM MEĞERSE WİRELESS TUSU OFF SECENEĞİNDEYMİŞ SERVİS BENİ 300 TL DOLANDIRMAK İSTEDİ ARADAN Bİ KAÇ AY GEÇDİ PC DE SORUN YOK bu sefer gercekden bozuldu garantiye de vermedim gene bişe cıkarırlar diye 156 tl verdim de kendim içini acıp hardisk taktım yani dostlar alacaksanız paraya kıyında toshiba alın başınız ağrımasın yada sony yada apple en azından bi kere kazık yersiniz sürekli yemessiniz.. 1 KİŞİ Yİ BİLE KURTARSAM KARDIR PARANIZLA REZİL OLMAYIN
Arkadaşlar Şuanda alınabilecek en iyi bilgisayar markasu : ASUS Ve LENOVO . Bu iki marka pc konusunda dünya devi çok sağlam ısınmaz fiyat özellik v.b bakımdan çok iyi ikiside laptop alıcam diyorsanız ya ASUS yada LENOVO alın Hp toshiba acer v.b markalar yalan Hp zaten kalorifer gibi maşallah dizinin üstünde oynayamazsın bir kere :) + kesinlikle soğutucu alırsın caspere verdiğin parayı bir o kadarda servisine verirsin. Acerinde servisi dandik parçaları dandik Toshibanın fiyatları uçmuş gidiyo zaten Yani en iyi ASUS ve LENOVO pc alıcakların DİKKATİNE
öncelikle arkadaslar yeni bilgisayar alacaksanız Allah yardımcınız olsun biraz sans işi ama ASUS ALMAYINDA NE ALIRSANIZ ALIN BENCE.... BEN ALDIM ALDIĞIM GÜNE NALET OLSUN SUAN VARYA O KADAR SİNİRLİYİMKİ ASUS ALACAĞIMA ACER ALSAM DAHA İYİYDİ .. değerli arkadaslar gittim üniv gidince bi laptop aldım fazla tuzluya kaçmıyım dedim SAMSUNG ALDIM bozuk cktı geri verdim değişim istedim 30 iş günü geçdi sinirlendim paramı istedim süreç yeniden baslayacak dediler 30 iş günü daha geçdi hemen hemen 3 AY bilgisayarsız kaldım 100 tl eksik verdiler neyse dedim sineye cektim asus alıyım daha iyi bişe olsun bari bozulmasın dedim dünyada en az servise giden pc asusmuş ona kandım samsung a 1500 tl verdik 3 ay bilgisayarsız kaldık buna 2500 verdim dedim bozulmasın iyi bişe olsun aldım bi süre sonra sorunlar yasamaya basladım ... BAKIN KOSKOCA 15 MİLYON NÜFUSLU İSTANBULDA SADECE BİR TANE SERVİSLERİ VAR ZOR BELA VERDİK... SIVI TEMASI DEDİLER KULLANICI HATASI BİZ YAPMAYIZ PARASINI VERİRSENİZ YAPARIZ ANCAK 300 TL İSTEDİLER GERİ ALDIM BİLGİSAYARI TAMİR ETMEYİN DEDİM.. SORUN İNTERNETE GİRMİYORDU BİLGİSAYARDAN ARTIK O KADAR SOĞUMUSDUMKİ İNCELEMEDİM MEĞERSE WİRELESS TUSU OFF SECENEĞİNDEYMİŞ SERVİS BENİ 300 TL DOLANDIRMAK İSTEDİ ARADAN Bİ KAÇ AY GEÇDİ PC DE SORUN YOK bu sefer gercekden bozuldu garantiye de vermedim gene bişe cıkarırlar diye 156 tl verdim de kendim içini acıp hardisk taktım yani dostlar alacaksanız paraya kıyında toshiba alın başınız ağrımasın yada sony yada apple en azından bi kere kazık yersiniz sürekli yemessiniz.. 1 KİŞİ Yİ BİLE KURTARSAM KARDIR PARANIZLA REZİLŞUANA KADAR TÜM ASUS KULLANICILARI MEMNUN Bİ SENMİ MEMNUN DEĞİLSİN ? ASUS'UN SERVİSİDE ÇOK İYİDİR BU ARADA 2.5 TL VERDİĞİN ASUS MARKASINI YAZARMISIN YORUM OLARAK İNCELİCEM BEN HİÇ BİR ASUS KULLANICISINDAN BÖYLE BİR ŞİKAYET DUYMADIM BU ZAMANA KADAR.