Laptopumu Aldım Ve Sapasağlam Elime Geçti
Marka:Monster
Şimdi Monster Aldım Oyun Oynıcam İçin windows 7 mi yoksa xp mi yüklememi tavsiye edersiniz ?
windows 7 de performans düşüyo die duydumda ...
hayırlı olsun :) tabı ki de windows 7 en iyisi. sasmayın sakın windows 7 den.d
windows 7 performansı düşürmez aksine arttırır direx11 olduğu için ayrıca görsellikte çok daha iyidir hiç durma windows 7 ye geç dostum;)
windows 7 kur keyfine bak xpde de oynatır ama 7 yüksek performans verir ayrıca çok iyi yapmışsın monster alarak hayırlı uğurlu olsun kardeşim
hayırlı olsun kardes win 7 kur tabiki kaca aldın buarada
önceki konuda belirtmişti 2500 mü ne öyle bi fiyata almış
windows xp kullanıcılarının kendi kafalarına göre uydurduğu bir yargı. asla yeni sistemlere xp destek vermemektedir sadece opsiyonel olarak açar çalıştırır. en basidi işlemcilerin saat hızları ve voltajları auto konumda iken gerekiyorsa yükselir gerekirsede 500 mhz' e kadar düşer bu özellik genelde xp ortamında baş ağrısından başka işe faydası olmuyor. yüksek ram desteğide sadece vista ve windows 7 ile geldi. eğer xp kullanacaksan gidip 700 liralık sistemlerden al çok daha iyi verim alırsın zaten ancak xp çalıştırabilecek düzeyde bileşenlere sahiptir.
windows 7 şuana kadar ki en iyi ve en stabil işletim sistemi windows 98 den sonraki kim ne derse desin. xp sp3 geldi de ne oldu daha saçma sapan hatalar doğdu halen network problemleri ilk piyasaya çıktığındaki gibi yaşatıyor sadece tekrarlama ihtimali düşük. çözmek için saatlerce kafa patlatıp sistem kayıt defteri kurcalamak gerekiyor. windows 7 lerde böyle bir sıkıntı yok.