Yeni Laptopum Nasıl?
isteyen istediğini desin ben geçmiş olsun diyorum casper aldığınız ve o firmaya para kazandırdığınız için,yok niyeymiş filan dersende sana şunu diim kardeş sence neden aynı özelliklerde bir asus'un,dell'in fiyatı bunla aynı değil ?,yok durumum yoktu diyosanda bu fiyata çok baba makineler önerirdik bize sorsaydın
Ya arkadaşlar artık arkadaş almış iş işten geçmiş ayrıca bütün casperlerde dandiktir diye birşey yoktur tamam yani önerilen bir marka değil ama bütün hepside bozulcak diye birşey yok şans işi.
Ya arkadaşlar artık arkadaş almış iş işten geçmiş ayrıca bütün casperlerde dandiktir diye birşey yoktur tamam yani önerilen bir marka değil ama bütün hepside bozulcak diye birşey yok şans işi.kardeş peki parayı sokaktanmı kazanıoz da şans işi oluo,alnımızın teriyle kazanıoz yok para loto parasıysa bişi diyemem
bana kalsa bende masaüstü alırdım ancak evde zaten bir masaüstü var o yüzden ama sistem tüm oyunları kaldırıyor
Yani kardeş Casper dandik bi marka olabilir ama bi teknolojik ürünü alırken insanda biraz da şans olması lazım :D mesela bana çok sağlam bi ürün geldi aldığımda leptobumu :)
adamın içini karartmışsınz la :D ama o paraya bırazdaha ekleyerek ıyısını alablrdn casperdan uzak durun :D
Ya yuh be LENOVA http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=58592
ONDAN DAHA SÜPER % 25 İNDİRİM İLE 1350 EDİYOR. SEN HEM DANDİK MARKA VE bu laptopdan daha düşük donanıma fazla para vermişin