Bu modeller çok konuşulacak arkadaşlar 3cm den daha ince ve 150.000:1 kontrast 200hz özellikleriyle 2ms tekpime süreleriyle 42 ve 47 inç olarak satışa sunulmuş bulunuyor.
İlk olarak İstanbul Bilişim A.Ş. nin getirdiği bu ürünlerin fiyatları da beklenen fiyatların çok altında bulunuyor. İngiltere ile aynı anda Türkiye de satışa başlayan bu modeller gerçekten alınmaya ve görülmeye değer. Bence bakmadan almayın...
Yeni LG Modelleri SL8000-8500 TÜRKİYE de
BUGÜN BENDE İSTANBUL BİLİŞİMİN MECİDEYEKÖYDEKİ SHOWROOMLARINDAN ÜRÜNÜ İNCELEME FIRSATIM OLDU.İNANILMAZ İNCE..KONTRAST ORANI OLAĞANÜSTÜ YÜKSEK.KORKU FİLMLERİNDEKİ O KARANLIK SAHNELERİNİ ÇOK KEYİFLE İZLEYEBİLECEĞİNİZ BİR LCD..TEPKİME SÜRESİ OLDUKÇA DÜŞÜK..İSTANBUL BİLİŞİM EN İYİ FİYAT GARANTİSİ VERİYOR..ARKADAŞA KATILIYORUM.İSTANBULBİLİŞİM.COM.TR Yİ GEZMEDEN KARAR VERMEYİN..
EVET... Gerçekten görüntü kalitesi çok iyi görme fırsatım oldu renkler oldukça net 200 hz olduğu için film izlerken adeta görüntüler akıyor :D Tavsiye edebileceğim bir tv ben inceledim ve çoook beğendim :-)
http://www.lge.com/uk/tv-audio-v ... lcd-tv-47SL8000.jsp
http://www.idealfiyatrehberi.com ... 47SL8000-95207.html
bu ürünün Türkiye de olması inanılmaz güzel bi durum.bende inceledim bu ürünü tavsiyeleriniz doğrultusunda ve gerceltende görüntüyü içindeymişçesine izliyorsunuz.o kadar net bi görüntüsü varki ilk gördüğümde hayranlık uyandırdı bende.renk kalitesiyle ve hızıyla oldukça ii bi ürün.herkeye tavsiye ederim.almış olanlara da hayırlı olsun çok güzel bi tercih
Burada sizlerin yorumlarıyla bende bu ürünü araştırdım ve gerçektende Türkiye de biz tüketicilere sunan sadece İstanbul Bilişim..fiyat olarak da yurt dışındaki fiyatlarına baktığımda gayet uygun fiyatlı.en kısa zamanda bu ürünü görmeye gideceğim
Burada sizlerin yorumlarıyla bende bu ürünü araştırdım ve gerçektende Türkiye de biz tüketicilere sunan sadece İstanbul Bilişim..fiyat olarak da yurt dışındaki fiyatlarına baktığımda gayet uygun fiyatlı.en kısa zamanda bu ürünü görmeye gideceğim