Ekran kartı bölümünde açtıgım konuya aldıgım cevaplar neticesinde yeni bi sistem kurmaya karar verdim.Fakat dedigim gibi neredeyse hiç bilgim yok bu konularda o yüzden bi bilgisayarcıya kurdurucam.Fakat sizden öneriler almak istiyorum iyice araştırıp öyle toplamak istiyorum kasayı.Agırlık olarak oyun oynuyacagım bi pc olucak yeni sistem kuruyoruz bölümüne baktım fakat anlamadıgım terimlerin çoklugu beni korkuttu o yüzden yeni bir konu açtım :).Size benim anladıgım dilden söyliyim gta4 ü rahat rahat oynuyabilecegim bi sistem önerirseniz çok memnun olurum.19" LCD monitorum var.Fiyat konusuna gelince bi fiyat veremiyorum size çunku vercegim fiyat istedigim özellikleri karşılarmı bilemiyorum.O yüzden zahmet olmazsa sizin önerdiginiz sistemin fiyatı bana kaça patlar bilginiz varsa onuda yazarsanız çok iyi olur.Şimdiden Teşekkurler.
Yeni Masaüstü Pc
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
yok herhangi bir sorun çıkmaz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,349 mesaj
Aaa bir daha duymiyim ahmetin topladığı sistemde uyum sorunu hahaha imkansız. :)
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
KaptanosAaa bir daha duymiyim ahmetin topladığı sistemde uyum sorunu hahaha imkansız. :)öyle deme kanka, insanlık hali olur mu olur, bazen insan dalgın olabiliyor.
ahmet79Sistemi haftaya topluyorum.Birde sizden bu donanıma uygun güç kaynagı önerisi alabilir miyim?
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
güç kaynağı derken psu diyorsan kasanın içindeki 520w yeterlidir,
yok harici yani ups istiyorsan tunçmatik 650w sana yeterlidir.
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
almak zorunda değilsin ama bütçen elveriyorsa alırsan daha iyi olur.
Yıllanmış Üye
1,349 mesaj
Bence bütçen el veriyorsa sistem ekleme yapıp bir kaç parçayı yükseltebilirsin :)
Yıllanmış Üye
1,349 mesaj
Ekran kartını GTX275 ile değişebilirsin biraz daha katıp daha tam fiyatı belli olmasada 500civarı olacağı düşünülüyor o kart seni 4-5 sene götürür
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
Yıllanmış Üye
1,349 mesaj
Süper olur süper. Kanka yine yaptın önerini :)
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
o zaman hayırlı olsun diyelim