Merhabalar. Şu sıradan olan masaüstü görüntüsü artık beni aşırı sıkmaya başladı. Sadece bir dosyayı büyütmek, yanına ok çekip hatırlatma yapmak gibi değişik özellikler kullanmak istiyorum masaüstünde. Bunun için uygun bir çözüm var mı? Bir program, birkaç ayar falan?
Yeni Masaütü Çözümü
2 gün evvel odamdan salona getirmiştim. Çok ta güzel oldu, boğaz manzarası falan.. Ama 'Pc'nin masaüstüsü' yine aynı olunca insanı sıkıyor.
Edit: Çay..
Ha ayrıca bazı yerlerde Rainmeter görmüştüm. Ama Pc'yi çok kastığı falan söylenince çekimser kaldım.
Birde yazdıklarım çok fantazik gelebilir. Ama İnternet Cafe'lerde ara ara gördüğüm birşey olduğundan soruyorum @mehmetcavas
-ler eki kesme işaretiyle ayrılmaz, şey sözcüğü ise her zaman ayrı yazılır.Birde yazdıklarım çok fantazik gelebilir. Ama İnternet Cafe'lerde ara ara gördüğüm birşey olduğundan soruyorum @mehmetcavas
Ortalık Profesör olmuş :D Soruma bir yanıt yok :( Neyse;
Gemi'lerde talim var
Bahriyeli yârim var
Oda gitti sefere
Ne talihsiz başım var
Hani Benim Receb'im Receb'im
Sarı Lira Vereceğim
Almazsa Karakola Gideceğim
valla buna para yetmiyor yetse de almam :D. asus n550jk varken macbook a para verilir mi (bence)?Sende haklısın ASUS'da büyük markadır ama kardeşim MAC Acayip bişi yav bir tane almıştım deneyeyim diye aşık oldum tek sorun cad cam içinde sadece autucad kullanabiliyorsun solidworks olsaydı asla bırakmazdım.Manyak bişi bu MAC cihaz değil başka bişi yanee...