Yeni bir mouse arıyorum. Eskisinden bıktım (Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer)
Sizce ne almalıyım? Ne tavsiye edersiniz? En iyisi hangisidir? vsvs......
not 1: klavye/mouse set olabilir
not 2: Para dert değil
Yeni bir mouse arıyorum. Eskisinden bıktım (Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer)
Sizce ne almalıyım? Ne tavsiye edersiniz? En iyisi hangisidir? vsvs......
not 1: klavye/mouse set olabilir
not 2: Para dert değil
microsoft setleri çok güzel ve başarı fakat bunlar yanında 8 adet şarjlı kalem pil ve şarj cihazıda almanı öneririm
alıntı:
Gönderen : turanozzeybekmicrosoft setleri çok güzel ve başarı fakat bunlar yanında 8 adet şarjlı kalem pil ve şarj cihazıda almanı öneririm
Aslında Microsoft Wireless v2.0 için baya iyi deniyor ama bende 1.0A versiyonu olduğu için pek almak istemiyorum.
a4 tech mediaweb desktop zoom modeli microsofta ufak ama güzel bir ayrıntıyla geçer. pillerini kendi kendine şarj ediyor ve gayet kullanışlıdır... Kolay gelsin...
mouse olarak logitech in mx310 yada mx510 nu tavsiye ederim elede çok iyi oturuyo oldukça da kaliteli ama diğerlerine nazaran biraz pahalı. kablosuz istersen de gene lgitech mx700 param var diyosan kesinlikle tavsiye ederim..
Logitech Mouse'lar çok iyi
kolay gelsin...
evet açıkçası araştırdığım ve karşılaştırdığımda logitech mx 510 çok iyi gözüküyor.
alıntı:
Gönderen : Swat_ManLogitech Mouse'lar çok iyi
kolay gelsin...
Hocam çok haklısın ama geçen gün sadece Logitec Mouse 95 USD + KDV ödedik. Bu kadar para bir mouse için bana çok gereksiz geldi. Ben microsoft Mouse kullanıyorum aslında ve basit bir modelini. işimi gördüğü sürece elimin altında mıncıkladığım, istediğimde üstüne bastığım iğrenç bir fareden ibaret
microsoft un kablosuzların yanında şarj vermiyolar ve şarjları çabuk bitiyor
özellike mouselar
kolay gelsin...
alıntı:
Gönderen : Swat_Manözellike mouselar
kolay gelsin...
Kablolusu her zaman en iyisi
şarj problemine çözüm: a4 tech... demistim... hem o kadar pahalı değil, hem kaliteli, hem bozulursa tekrar 95 dolar gibi bi fiyat ödemezsin... turan abinin dediği gibi elinin altında devamlı mıncıklayacağın ufak bi parça... :) Kolay gelsin...