Level dergisinin bu sayısında okuduğum bir habere göre Burnout' un yapımcısı " Criterion Games' in hazırlamakta olduğu yeni Need For Speed, NFS Shift gibi pist yarışı olmadığını ve arcade türü olacağını belirtiyor. Oyunun 2010 içinde çıkması bekleniyor.
Bu konuyu tartışalım, işin içinde Criterion Games' in olması iyi mi ?, Kötü mü ? ve bu yeni oyundan beklentileriniz neler ?
Yeni Need For Speed Geliyor !
- 1
- 2
NFS Shift gibi olmasında nasıl olursa olsun...
Keşke Underground gibi bir seri daha gelse prostreet ya da carbondaki gibi az ve sabit seçeneklerden sıkıldım underground daki gibi bol modifiyeli bir oyun yapsalar...
most wanted da zorunlu görevler sıkıcı kafana göre ilerleyemiyorsun en iyisi underground'du... underground'un grafiklerini geliştirip üstüne birde yeni arabalar ve yarışlar ekleseler yine oynarım sıkılmadan
NFS Shift gibi pist yarışı olmadığını ve arcade türü olacağını belirtiyor amen!
ya aslına bakarsanız shift guzel araba efektleri guzel 30. levele geldıgınızde artık kulustur arabalar kalmıyor hep luks ultra spor arabalar ıle yarısıyorsun . son surat gıderken o akıcılık guzel . cogu kısı oynamayı bılmedıgınden camur atıyor . hee oyun hatasız mı evet bırkac tane sacmalıgı var .
mesela adam benı gececegıne tavuk dıdekler gıbı bana vurup duruyor tak tak tak dıye en sacma kısımı bu . bırde lodıng suresı bıraz fazla . onun harıcınden oyun dakı pıstler harıka .
cogu kısı oyunu kavrayamadı arabyı otomatık controle almalısınız yoksa . lodosloma dalıyor . oyle carpısan araba gıbı degıl artık eskısı gıbı carpa carpa donme yok bu daha gercekcı yapmıs oyunu .
dedıgım gıbı beceremeyene oyun cırkın gelır . suan wost wanted da var pcde ama hıc elım yanasmıyor oynamaya shıft varken .
ben shifti bitirdim. grafikler iyi oynanabilirlik iyi ama ruh yok oyun ruhu yok heycan yok şu an bilgisayarımda most wanted kurulu ve daha zevkli.oyun dedigin bi tema üzerinden işlemeli güzel bi senaryosu olmalı baksanıza mw2 ye al onu sinema filmi yap gişe rekorları kırmasa bişi bilmiyorum demek.
Shifti bitireli çok oldu oyunda bir kere arabayı hissedemedim öylesine gidiyor. Gerçekçilik var ama oynanabilirlik kötü bence en azından yama çıkarıp düzeltebilirlerdi bu tür basit hataları. Ama pek umutlu değilim bu yeni oyun hakkında
İnşallah Underground serisi gibi olur.
Benim nfs diyince aklıma ilk önce Underground serisi ve modifiye geliyor. Şimdi oynamaya kalksam gerçekten oynarım..
Sokaklara geri dönsek ne güzel olur ama shiftin görüntüleriyle sokaklara dönülecekse hiç dönülmesin çünkü o kadar iyi görüntü biraz fazla gelir :) yakışmaz...
açık olayım ;
Criterion Games'i sevmiyorum. Yaptığı oyunnlar uzun soluklu olmuyor, ve kendini tekrarlıyor.
NFS uzun etti. Yeter ama. Shift lede geri dönüş yapamadı. Virajlarda arabayı kamyonla çkesen yine çarpıyor :D hadi bakacağız çıksın.
Gerçekçi yapacam diye duygusuz heyecansız saçmasapan oyunlar yapıyorlar yapmayın kardeşim gerçekçi yni most wanted çokmu gerçekçiydi 200 le viraj dönüodk nitro hiç bitmiyodu arabamız tank gbiydi ama süpr eğlenceliydi...
Gerçekçi yapacam diye duygusuz heyecansız saçmasapan oyunlar yapıyorlar yapmayın kardeşim gerçekçi yni most wanted çokmu gerçekçiydi 200 le viraj dönüodk nitro hiç bitmiyodu arabamız tank gbiydi ama süpr eğlenceliydi...Aslında bilas haklısın.. NFS artık düşdüğü çukardan çıkamıyor şu işten bıraz çaksam yemın edıom
NFS2 yi ben modifiye etsem sursem nete yeni arabalar falan :DDaha çok oynanır :D
bencede. duygusuz, heyecansız oluyor. YAVAN oluyor :D
virajlarda patanaj yapıyo :D
Keşke Underground gibi bir seri daha gelse prostreet ya da carbondaki gibi az ve sabit seçeneklerden sıkıldım underground daki gibi bol modifiyeli bir oyun yapsalar...prostreet'i oynamadığım için bilmem ama carbon hiç hoşuma gitmedi çünkü sürekli gece yarışı vardı.Benim için en güzeli most wanted.Nfs serisinin en kral oyunu bence.
benim için NFS serisi Carbon la bitmiştir
Şuan en beğendiğim RACE DRİVER: GRID alternatif olabilir
most wanted ın az üstü olsun.
- 1
- 2