Geçtiğimiz aylarda Criterion Games tarafından yapılması palnlanan yeni Need For Speed'in duyurusunda EA kaçınmamıştı. Bu duyurunun ardından herkes sevinmişti ki, artık sokak yarışlarında bulup, araçlarımızı modifiye yapacağız diye...
Bu gün yeni NFS'in adı belli oldu.--> Need For Speed: Hot Pursuit
Görüntülerden anlaşılacağı gibi bizi yine pist yarışı bekliyor gibi duruyor. Ayrıca görüntülerde vasat durumda gösteriyor. Arkadaki resimlerde de bir polis arabası var. Bu oyunun pist mi, sokak yarışı mı olduğunu bekleyip göreceğiz.
* Piyasada, Blur gibi aksiyon ve yarış karışımı oyunlar varken yeni Need For Speed sizce oyuncu kaybeder mi?
* Bu oyunda pist yarışı olursa bilgisayarınıza kurma girişimde bulunur musunuz? Tartışalım..
Yeni Need For Speed'in ismi belli oldu !!
- 1
- 2
bence sıra gece sokak yarışlarına geldi çünkü nfs 3 tür oyunu hemen hemen sırayla çıkarıyo gece: undeground-carbon Gündüz:most wanted-undercover pist:shift-nitro gibi...
(zaten adı üstünde hot pursuit)
Hot Pursuit diye oyun yok muydu? Bence aynı isimde yeni oyun çıkarmazlar. Onun dışında sokak yarışları güzel oluyordu ve kontrol etmek daha zevkliydi. Mesela bi pistte drift yapmak yerine sokakta keskin virajlarda drift yapmak çok daha zevkliydi bence.
Fake midir bilemem ama bu oyunda Need For Speed'in adını kirletmek için fazlasıyla yeterli olacak gibi..
Kaynak olarak http://www.nfsunlimited.net/
Eğer yine pist yarısıysa cok berbat olacak..Kesınlıkle yuklemem..Most vanted,Undercover,Underground 2 Hala bu oyunlar Oynanıyor..NFS kan kaybediyor....
Fake değil heralde. Bencede sokak yarışı olması çok daha iyi olur.
Pist olması fark etmez sonuçta ilk NfS'lerde modifiye diye bir şey yoktu. Eğer çok sokak yarışı meraklısı iseniz şöyle bir şey çıksın gece gündüz olayı, sokakta yayalar ve hasar. Anca öyle güzel olur.
Geçti artık nfs. most wanted tekti vede daha iyisi yapılamadı. ben bunu yükleme değil, alma girişiminde bile bulunmayacağım
pist yarışı olursa hiç yüklemem bile.. ayrıca hot pursuit adında ztn nfs nin oyunu war... carbon,und2 gibi oyun olursa daha ii olur :D yayalar olsa fena olmaz ama :D daha gerçekçi olur :D ayrıca yeni nfs de normal arabalara daha fazla özen gösterilmeli bnce... sonuçta bi araba otobanda 50Km/h ille gitmez böyle bişe war :D
Yayaları yapmaları bana zor gibi geldi çünkü zaten genelde otobanlarda sürdüğümüz için pek gerek duymayabilirler. Dediğiniz gibi telefon,yaya falan güzel olur ama bence pek umutlanmamak gerek. :D Sonuçta adamlar artık boş yere oyun çıkarıyorlar neredeyse.
Yayalar oyunu bozar bence.. Oyun arabalar üzerine odaklandığı için yayaları kötü falan yaparlar oyunun görselliğini bozarlar. Örneğin Most Wanted'da bizim aldığımız arabaların detayları güzeldi ama trafikte taksi, kamyon vb. araçlar resmen kibrit kutusu gibiydi :D
Odak konusu, bizim kullandığımız araçlar ve araç efektleri olunca kullanılmayan objeler ile fazla ilgilenilmiyor.
Bu olaya en çok SHIF'de tanık olabilirsiniz. Yarıştayken seyirci tirübününün orada durun ve seyircilere bakın.. Sanki Mario oyunundan fırlamışlar gibi 2boyutlular ve sıfatları bile yok :D Ama birde arabalara bakın...
Eğer yaya gibi objeler olursa bence oyunu bozar.
Az önce E3'te izledim. NFS köklerine dönüyor diyerek söze başladı yapımcı. Oyunun adı denildiği gibi Hot Pursuit olacak ve 16 Kasım 2010'da çıkacak. Kovalamaca had safhada. Polis olup kovalayabilir veya gazı kökleyip kaçabilirsiniz. Her ikisi de mevcut ve aynı zamanda diğer oyuncularla etkileşim içinde olabileceğiz. Yani bir arkadaşınız polis olup peşinize düşebilir. O yüzden arkadaşlarınızı iyi seçin :) Bir de, oyunu biraz oynadılar ve bazı oynanabilecek yerleri gösterdiler. Görüntüler iyiydi. Ve yanlış anlamadıysam sadece otobanlarda geçiyor oyun, trafik vs. mevcut. Pist değil kesin ama şehiriçi acaba hiç mi olmayacak yoksa ben mi öyle anladım bilmiyorum. Blackinred E3'ten aktardı.
- 1
- 2