Gerçekten de yatamaz gözü yormadığı için kimse vazgeçemez :)
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
DANİNİ ÇOK OYUNCU GÖRDÜM SENİ :))
Bu monitörün teknoloji seven erkek arkadaşım için ideal bir doğum günü hediyesi olabileceği az önce aklıma geldi. Ama önce piyasaya çıkmalı ve fiyatını öğrenmeliyim..
Erkekler için doğru bir hediye, benim aklıma gelmemişti. Monitörün başına geçtiğinde sanırım sizi her defasında daha fazla sevicektir :)
ERKEKLERİN EN ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİ YER OLAN PC BAŞINDA SİZDEN BİR PARÇANIN ONUN YANINDA OLMASI VE SIK SIK SİZİ HATIRLATMASI ÇOK MANTIKLI VE GÜZEL BİR FİKİR, EN YAKIN ÖZEL GÜNÜN HEDİYE SEÇME SIKINTISINI ATLATMAMA YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.
Oyun canavarı diyorum ben zaten :)
AMA ARKADAŞLAR YA BU MONİTÖRÜ ALINCA BAŞINDAN KALKMAZ BİZE VAKİT AYIRMAZSA NE OLACAK.
Sizde gider oynarsınız, bu sefer o kalksada siz kalkmazsınız eminim.
Hem titreşimsizliği olduğu için gözü yormaz, bu yüzden daha çok oturursunuz.
ONA EMİNİMDE SADEM BEN ÇOK KISKANCIM PAYLAŞMAYI SEVMEM, ÖNCELİK BENDE OLMALI, DESENE ÇEKECEĞİM ÇEKTİRECEĞİM VAR:)
BİZLERDE OYUN MERAKLISIYIZ AMA ÖNCELİK SIRAMIZI BOZMUYORUZ, ERKEKLER GİBİ OYUN OYNARKEN DÜNYADAN KOPMUYORUZ.
BEN DÜŞÜNDÜM VE KARAR VERDİM ALMIYORUM AYSİM :) MONİTÖRDE OLSA BEN SEVDİĞİMİN BENDEN BAŞKA BİRŞEYLE BENDEN FAZLA İLGİLENMESİNE TAHAMMÜL EDEMEM :)
Ayşe o zaman şöyle yapalım. Sanırım sizin de erkek arkadaşınız teknolojiden hoşlanıyor. Monitörü neden onlara alalım ki. Biz kendimize alalım ve 3d oyun oynayalım veya film izleyelim. Oyun deneyimlerimizi, monitörün teknik özelliklerini vs. onlara anlatalım. Eminim ki bizi hiç olmadığı kadar iyi dinlerler..:))) Golü kendi kalemize değil de onlarınkine atmış oluruz.. Ne dersin?
Ayşe o zaman şöyle yapalım. Sanırım sizin de erkek arkadaşınız teknolojiden hoşlanıyor. Monitörü neden onlara alalım ki. Biz kendimize alalım ve 3d oyun oynayalım veya film izleyelim. Oyun deneyimlerimizi, monitörün teknik özelliklerini vs. onlara anlatalım. Eminim ki bizi hiç olmadığı kadar iyi dinlerler..:))) Golü kendi kalemize değil de onlarınkine atmış oluruz.. Ne dersin?Süper fikir aysim düşüncesi bile çok hoş, ama ya roller değişirise, bu monitör fena birşey, eğlenceyi kat kat artırıyormuş, ya biz ekran başına kilitlenirsek :)
Gözü yormucağı için ekran başından kalkmamamız normal, anneler genelde çok oturduğumuzda '' yeter artık gözlerin bozulucak '' derler, ama bu monitörü kendileride denedikten sonra sanırım artık demezler.
Evet, tabi birde gözünüz bozulur gibi bahaneleri kalmaz :)
Onlar yine konuşur ama bu kez güzel bir cevabımız olur, göz sağlığının bozulma riski ortadan kalktı FPR gözlükle ve bu monitörle başka birşey bul anne derim ama ya bulursa diye de korkuyorum :)
Türkiye'ye nezaman geleceği hakkında LG'yi aradım modeli verdim gün içinde size geri dönülecektir dendi bakalım hala bekliyorum ne kadar uzun sürücek bakalım.Aslında yan ithalat ile satışı var ama bence en mantıklısı satın almak için firma garantisi beklemek. Muhtemelen ağustosta girer Türkiye pazarına.
Firma garantisi çok önemli, bugün bir haber sitesinde bu konu üzerinde duruluyordu, TÜKODER Eskişehir şube başkanı çok fazla maduriyet yaşandığı için satış sitelerini kullanmamayı öneriyordu.