Bilgisayarda en çok vakit geçirenlerin çocuklar olduğunu biliyoruz. Bunun için FPR gözlüğü teknolojisini kullanılması çok iyi oldu. Çocukların göz sağlığınıda etkilemez.
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
Bu monitörde ekran titremesi sorunu olmadığı ve fpr gözlüğü kullanıldığı için göz bozulması riski minimuma iniyor.. İçimiz daha rahat bu konuda..
Ayrıca FPR gözlüğünün herhangi bir electromanyetik dalga içermemeside çok iyi monitöre bakmak açısından.
Arkadaşlar dün 3d led, smart, full hd, ve sinema tv çeşitlerinin bir özelliğini daha öğrendim, 2d'yi 3d'yee çeviriyormuş bu televizyonlar, yani izleyeceğiniz yayının, kanalın 3d olmasına gerek yokmuş, herhangi bir kanalda yayınlanan filmi, belgeseli,futbolu, spor karşılaşmasını, 3d ye çevirip 3 boyutlu izleme imkanı sunuyormuş, belkide siz çoktan biliyordunuz, ben dün öğrendim.
Televizyon derken? Bir karışıklık olmuş sanki. Monitörden bahsediyorsunuz sanırım. 3D'ye çevirme konusunda elbette 3D çekimi yapılmış bir yayın kadar başarılı değil ama 2D film, videonun ya da oyunun derinlik vermeye uygun olan karelerinde derinlik hissi sağlıyor bu çeviri işlemi.
Tabii LG'nin bu modelini henüz hiçbirimiz denemedik, bir an önce piyasaya çıksa da havadan konuşmaktan kurtulsak.
Arkadaşlar dün 3d led, smart, full hd, ve sinema tv çeşitlerinin bir özelliğini daha öğrendim, 2d'yi 3d'yee çeviriyormuş bu televizyonlar, yani izleyeceğiniz yayının, kanalın 3d olmasına gerek yokmuş, herhangi bir kanalda yayınlanan filmi, belgeseli,futbolu, spor karşılaşmasını, 3d ye çevirip 3 boyutlu izleme imkanı sunuyormuş, belkide siz çoktan biliyordunuz, ben dün öğrendim.Yorumunuzla birlikte bilmeyen pekçok kişi öğrenmiş oldu. Ben size onların yerine teşekkür ederim..Bu monitörde yok yok. Dediğiniz gibi tv' de ne izliyorsak onu izleyebileceğiz. Sadece oyun için alınmaz bu monitör..
Yorumunuzla birlikte bilmeyen pekçok kişi öğrenmiş oldu. Ben size onların yerine teşekkür ederim..Bu monitörde yok yok. Dediğiniz gibi tv' de ne izliyorsak onu izleyebileceğiz. Sadece oyun için alınmaz bu monitör..Bir kaç gün önce bende sizin sayenizde LG'nin yeni çıkaracağı monitörü öğrenmiştim ödeşmiş olduk aysim :)
Şaka bir yana ben herkes biliyordur bana gülerler diye endişeliydim sayende endişemden kurtuldum ben teşekkür ederim.
Arkadaşlar dün 3d led, smart, full hd, ve sinema tv çeşitlerinin bir özelliğini daha öğrendim, 2d'yi 3d'yee çeviriyormuş bu televizyonlar, yani izleyeceğiniz yayının, kanalın 3d olmasına gerek yokmuş, herhangi bir kanalda yayınlanan filmi, belgeseli,futbolu, spor karşılaşmasını, 3d ye çevirip 3 boyutlu izleme imkanı sunuyormuş, belkide siz çoktan biliyordunuz, ben dün öğrendim.Burası monitör başlığı yalnız, bu monitörlerde de anten girişi yok o yüzden TV izleme şansınız yok maalesef.
Bu monitörde yapılabilecek en eğlenceli şey, titreşim sorunu olmadan oyun oynamak olucak.
Ve bir daha ki sefer oyun oynayacağımız zaman düşünüyoruz, acaba oynasam mı ? diye.
Çünkü titreşim gözleride yoruyor. Bu yüzden titreşimsizliğinin olması monitör almak isteyenlerin ilk tercihi olacaktır.
monitörde 23'' çok ideal bir boyut.
Bence de hem tasarruflu, hemde titreşim denilen rahatsızlık veren birşey yok daha ne olsun.
Bu monitörü aldığımızda oyun da oynarız, futbol veya film de izleriz... Bir taşla iki kuş... 23" olması avantajlı..
Bu monitörde oyunun kralını oynarsınız. Çözünürlüğü iyileştirilmiş ve titreşimsizlik sertifikası almış, oyun oynamada yanında yat.
Bu monitörü alan keyfini çıkarmaktan yatamaz ki :)