evet arkadaşlar nfs nin yeni oyununun ilk resmi. yorumlarınızı beklemekteyim.
yeni nfs ilk görüntü
- 1
- 2
out of the law sanıyorum..
kenardan köşeden çekipte koymak kolay :D oyuniçi videolardan görücez :D
shift e de güzel dediler berbat dı bence en fazla 10 dkka oynadıktan sonra komple sildim !
resime bakıp aldanmamak lazım,hem resime bakarsan ea gerçekçiliğe değil görsel efektlere önem verecek gibi,ya grid havasında yol tutuşu iyi bi oyun yapsalar nolur sanki,shiftin kontrolleri rezaletti,simülasyon yapmaya çalışmışlar beceremişler.
yapay zeka, efekt
iht,yaç bu.
bencede bu oyunun hd videosunu izleyelmde sonra düşünelm şahsen shift sürümünü bnde beğenmedim inş.sistem kaynağını az ister ve çözürünürlüğü çok daha yüksek olur bn fazla özellik isteniprum çok daha fazla gerçekçi olması için bir ihtimal veriorum...
Bu görüntü fake.. Funlardan birisi yapmış bu haberi :)
http://www.playstationturk.com/p ... rine-fake-dedi.html
gerçek veya değil nfs hiçbi zaman simulasyon olmadı ki... biz onu sokak aralarındaki gece hayatıyla sevdik
aşırı grafikler yapmasına hiç gerek yok zaten hali hazırdakiler oldukça güzel, MW'daki görüntüler bile yeter, o havası olsun yine... daha dişli rakipler ve heycanlı bir senaryo ile yasa dışı takılalım, gerçekçilik istesem başka oyun oynarım... ah ulan nerde underground'lar... :)
Tüm oyunlarını bitirdim NFS'nin ama Pro Street, Undercover ve Shift seriyi tamamen bozdu. Ondan sonra Burnout Paradise ve Grid oynamaya başladım zaten. Bakalım eski anılar yeniden canlanacak mı? Müziklerinde bile iş yok. Nerde o Underground 2'deki müzikler...
nfs de motorda sürsek fena olmaz
güzel olur , ama motor yarışlarını sevmiyorum oyunda.
- 1
- 2