yeni oyunlar

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mutay
21-06-2005, 21:13   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

arkadaşlar valla ben oyun biyasasından bayağı uzak kaldım.benim sormak istediğim bizim yıllarca oynadığımız oyunların yenı surumlerı ve bu surumlerın ne zaman cıkacağı en onemliside diablo3 tabiki ne zaman cıkacak bılenınız varmı birde moderatörümüz eyüp korkusuza counter strike de beni devamlı yeniyor bu oyunu öğrenmenin en pratik yolu nedir acaba.

theironman
21-06-2005, 23:21   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

diablo 3 diye bir oyun çıkmayacak gibi görünüyor şimdilik. Counter tarzı oyunları öğrenmek için bol bol pratik yapmak lazım başka nasıl öğrenilir bilemiyorum.

cursed
22-06-2005, 01:59   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

KArdeş Vur kır parçala Kahkaha counter budur go go go go go go go ! ! !  :)

lazrailefsanesi
22-06-2005, 13:22   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Counter'ı iyi oynamak baskalarıyla bol bol oyun oynamak.Hırs yaptım diyorsan ölü oldugun zaman yüksek fraglar alan adamları izle.Nerde nasıl hareketler yaptıklarını izle,taklitci zihniyet bir yere varamaz ama cogu kısımda belli taktikler uygulandıgı icin iyi olur.Botlar salaktır ama iyi hedef tahtalarıdır.Kendine 4 karsı tarafı 15 yap ellerine bıcak ver ve kafadan vurmaya calıs.böylece mouse hakimiyetin gelisir.Ben oldum diyorsan birde ellerine tabanca vererek dene.Bunun haricinde her zaman celik yelek al.Köseleri dönerken ( özellikle az adam kaldıgında) shift a basarak yavas yürü ve bu esnada sesleri dinle.Eger yakınında biri varsa ayak seslerini duyarsın.Dogru zamanlama ile birden onüne cıkarak parmagı tetige degmeden cesedi sogur.Ölcegini anladın mı allah ne verdiyse sık.Keleste sürekli basarak ates etme.Bunun yerine adama tam olarak nisanla ve win da bir dosya acarken nasıl iki kere tıklıyorsan o sekilde tıkla.Adam direk olur.Kafamı ekrana yaklastırarak iki kere zoom yapabiliyorum diyorsan adamın gogsune nisan al.Kelesle iki atısta had olur.3 1 de vucuda nisan alıp sürekli ates et ve mouse yavasca asagı kaydır bu sırada.Hic ates edemeden olur.1 3 ile ates ederken sakin ol.Karsındakinde yelek bile olsa 3 kursunda ölür.Bu yüzden sakin sakin 3 mermiyi tutturmaya calıs.Mümkün oldugunca cömelerek ates et.Özellikle uzak mesafedeki birine ates ederken.Bu merminin daha isabetli gitmesini saglar.4 3 ile susturucu takılı ise tam dogrultugun yere ates eder eger takılı degilse mermiler dagılarak gider bu da yakın mesafede kolay had saglar. 4 6 kullanırken iki kere zoom yapma,tek zoom ile ates etmeye alıs.Sallamaktan korkma ıskalarsan bir daha ates edersin hızlı zoom icin Q tusunu kullan.ates ettikten sonra iki kere Q ye bas ve sag tıkla.Bu refleks gibi birsey olsun.Oyun basladıgında hızlı kosmak icin bıcak kullan.Herzaman Q de ikinci silahın tabanca olsun.Mermin bittiginde jarjor degismek yerine tabancaya gec.Zaten karsındakinin canıda azaldıgı icin oldurursun.Mermilerin tahtadan kutulardan gectigini unutma o yüzden süphelendigin her yere sıkmaktan cekinme.Takım halinde hareket eden ve basan taraf her zaman kazanır.Takım arkadaslarını gaza getir hepimiz tüneli basalım gibilerinden :) Pusacaksan kor noktalara yada karanlık yerlere yat.Vuruluyo olsan bile her zaman sakin bi sekilde ates et.Eyüpü yenmek icin en yorgun oldugu anı kolla.Oynamam dedimi kacıyon diye gazi ver :P

mutay
22-06-2005, 14:14   |  #5  
OP Yeni Üye
24 mesaj

valla sağolun arkadaşlar eyüp'ün canına ot tıkamak için cok calışacağım emin olabilirsiniz

lazrailefsanesi
22-06-2005, 14:28   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Go Go Go. Kahkaha Stick to together team

Eyüp Korkusuz
23-06-2005, 08:56   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Mutay arkadaşımın ilk sorusuna yardımcı olamayacam ama ikincisi sorusuna şöyle bir yardım edebilirim küçük map lerde colt la iyi oynarım ama büyük haritalarda ve colt olmadan yenilirim beni ancak bu şekilde ezebilirsin , bak bu kadarınıda söyledim ben daha ne yapayım ;)

mutay
26-06-2005, 14:28   |  #8  
OP Yeni Üye
24 mesaj

moderatörüm canım arkadaşım hadi seni bir kenara bıraktım hozeyi bile zor eziyorum ilk önce hozeyi bir eziyim senin sıran gelecek yardımın için sağol dostum kendinede iyi bak.