Hp'nin yeni pavilion serisinde DV6'da ısnnma sorunu varmı coolsense ne kadar etkili
Eğer yoksa almayı düşünüyorum
yeni pavilion serisinde ısınma sorunu varmı
Eskisinde de vardı, yeni birşey değil.
Yanlız sorun esas olarak hp'den de değil (gerçi rezalet bir kasa içi fan kullanıyor hp) işlemciden kaynaklanıyor. Özellikle i7'lerde öyle çok fazla ısınma ve ses sorununa rastlamadım şahsen.
Büyük bir sorunumsu değil ama sizinkisi. En güzeli elbetteki vardır oturduğunuz ilde. Bir teknosa gibi deneme standı bulunan bir mağazaya girin ve kendi gözünüzle bakın hem ses hem de ısınma durumuna. 10-15 dakika geçirdikten sonra standın başında, çoğu işlemci ve dizüstü kasası hakkında birinci elden bilgi sahibi olacaksınız efendim.
DV-6 1386 kullanıyorum , 1 ay önce kadar garantim bitti.
Bilgisayarda azda olsa bir yavaşlama olduğunu düşünmeye başladım ve ısılarını kontrol ettim. 60'ın üzerinde gördüm ve bana yüksek geldi. Ve laptobun kasasını açtım , fanı temizledim-ki havalandırma delikleri öbek öbek tozla kaplıydı- bir de termal macun almıştım, onunla da macunları değiştirdim. Ve tekrar kapattım.
13-15 derece arası ısı düşüşü olduğunu söyleyebilirim.
Sonuç olarak en süper pc yide alsanız temizlenmediği sürece siz farketmeseniz de her zaman bir ısı sorunu oluşacaktır. Bu da ürün garantiliyse firmaya , garanti dışıysa kendinizin temizlik yaparak hem pcnin ömrünü uzatmış olacaksınız.