Yeni Pc Alcam Özelikkleri Güzelmi
Toplama alırsanız daha güzel bir şey çıkar ortaya. Bütçeniz nedir ki ?
Konsolda konsol, konsolda konsol. Konsol alınca onu almakla bitmiyor; TV alacaksın 1, oyunlar PC'ye göre daha pahalı 2, kalitesi daha düşük 3.Yapmayın Allah aşkına. O kadar para saçmaya ne gerek var. Console alsın gitsin. GTA bile duyrulmadı PC için.
Bu kadar 360 seviyorsanız Xbox forumlarına takılın.
GTA V PC içinde duyurulunca napacaksınız çok merak ediyorum, eli kulağında zaten ortaya çıkan PC dökümanlarına hiç bir yalanlamada gelmedi R* tarafından.
Konsolda konsol, konsolda konsol. Konsol alınca onu almakla bitmiyor; TV alacaksın 1, oyunlar PC'ye göre daha pahalı 2, kalitesi daha düşük 3.Teamxbox'a üyeyim zaten. Tamam TV alın işte her şey için kulanın. Kalitesi daha mı düşük ? Evet bir lokma fark var bayağı düşük.Bu kadar 360 seviyorsanız Xbox forumlarına takılın.
GTA V PC içinde duyurulunca napacaksınız çok merak ediyorum, eli kulağında zaten ortaya çıkan PC dökümanlarına hiç bir yalanlamada gelmedi R* tarafından.
Evet, eli kulağında. Red Dead Redemption içinde aynı şeyi söylediler ama hiç bir şey göremedik, biz oynadık siz baktınız.
Teamxbox'a üyeyim zaten. Tamam TV alın işte her şey için kulanın. Kalitesi daha mı düşük ? Evet bir lokma fark var bayağı düşük.Evet zaten salondaki TV'de istediğimiz gibi istediğimiz zaman Xbox360/PS3 açma hakkımız var. Salonumda Philips 107 ekran 3D LED TV var ben buna istesem rahatlıkla konsol alabilirim ama istediğim zaman açıpta oynama şansım yok.Evet, eli kulağında. Red Dead Redemption içinde aynı şeyi söylediler ama hiç bir şey göremedik, biz oynadık siz baktınız.
GTA V ile RDR'yi bir tutmayın ortalıkta çok fazla GTA V PC dökümanı var, ön siparişe açılmış siteler var. Şu an PC adı zikredilmiyor diye havalanmayın boşa.
GTA LCS, VCS ya da Chinatown Wars mı ki bu belli bi' platformla kısıtlı kalsın. Gösterilen resimlerdeki oyunu 360 ve PS3 açıyorsa PC hâyli hâyli açar siz canınızı sıkmayın. PC'ye çıktığında Steam'den hediye olarak yollarım oynarsınız Mac'te.
@Kara Şovalya, Mis gibi işte. Daha ne bekliyorsunuz ? Olacak tabiki bir sürü fırsatçı var ortada. Çıkarsa yollarsınız tabiki. Ben o arada çoktan oynamış olurum o ayrı tabiki. Artık her GTA haberi gördüğünüzde girmemeye çalışırsınız spoiler yememek için. Biz MP'de usta olurken PC kullanıcıları daha SP'de takılıyor olacak.
@Kara Şovalya, Mis gibi işte. Daha ne bekliyorsunuz ? Olacak tabiki bir sürü fırsatçı var ortada. Çıkarsa yollarsınız tabiki. Ben o arada çoktan oynamış olurum o ayrı tabiki. Artık her GTA haberi gördüğünüzde girmemeye çalışırsınız spoiler yememek için. Biz MP'de usta olurken PC kullanıcıları daha SP'de takılıyor olacak.
Zaten ev halkı da koskoca TV'yi benim oynamam için boş bırakacak değil mi ? O TV'ye PC'yi bağlar oynarım sorun değil, tabakhaneye de bir şey yetiştirmiyoruz geç çıksada olur ki arada abartı bi' fark olacağını sanmam. Zira oyun konsollara duyurulduğu gün Steam News'e de haber girmişti.. Ne zamandır sadece konsol özel oyunlar Steam haberi oluyor ?Microsoft ve Sony'nin cihaz satabilmek için konsol oyunlarını daha önce çıkartıldığınıda biliyorsunuzdur o yüzden burada havalanmanın lüzumu yok.
Ne amaçla kullanılacağına bağlı oyun oynamak için alıyorsanız bu sistemle pek yüksek bi kalite olması zor.
Bu oyunların yenilerini oynamak istiyorsanız ve kalieli olsun istiyorsanız biraz daha masraf yapmanız lazım, dediğim gibi toplama almanız daha iyi olacaktır.
Evet, çok havalandım. Vallahi ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum yoksa nerede oynarsanız oynayın sonra hayalin yıkılmasın ama.
Zaten ev halkı da koskoca TV'yi benim oynamam için boş bırakacak değil mi ? O TV'ye PC'yi bağlar oynarım sorun değil, tabakhaneye de bir şey yetiştirmiyoruz geç çıksada olur ki arada abartı bi' fark olacağını sanmam. Zira oyun konsollara duyurulduğu gün Steam News'e de haber girmişti.. Ne zamandır sadece konsol özel oyunlar Steam haberi oluyor ?Microsoft ve Sony'nin cihaz satabilmek için konsol oyunlarını daha önce çıkartıldığınıda biliyorsunuzdur o yüzden burada havalanmanın lüzumu yok.
Evet, çok havalandım. Vallahi ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum yoksa nerede oynarsanız oynayın sonra hayalin yıkılmasın ama.
Tamam söyleriz R* iptal eder PC versiyonunu sizi üzülmesin diye. Daha fazla uğraşmayacağım bir sürü haberi, belgeyi gösteriyorum kaç aydır ama yok at gözlüğü var sizde, böyle devam edin siz. Görmemişin konsolu olmuş denir buna ancak.@ olws : Şimdiki toplamadan memnun olmamanız, toplamaları kötü kılmaz. İyi bir bütçeyle çok güzel bir sistem toplanır.
Tamam siz kafanıza göre gidin. Doğru yolu göstermeye çalışmakta suç.
720 ve ya PS4 al deseniz anlarımda, 8 yıllık makineyi inatla savunmayı anlamam işte. RDR, GoW gibi özel oyunlar olmasa tekrar söylüyorum kimse dönüpte konsol almaz, ticaret okuyun bari biraz.Olmayın bir şeyi nasıl aldırayım insanlara ? 2014'de olsak tamam ama daha zamanları var. Hiç yoktan Grand Theft Auto V var.
Long Live Apple kardeşim git apple a iş başvurusu yap.Seni bu halinle bile ceo yaparlar.Demedi deme .Rüyanda bile apple ın ürünlerini görüyosundur sen.apple sahibi olsa bukadar övmez valla billa yaw insanların 20 yıl ömrünü yedin