dostum hayırlı olsun.gayet iyi performans alırsın hiç merak etme.
Yeni Pc Aldım Nasıl Arkadaşlar
- 1
- 2
dostum hayırlı olsun.gayet iyi performans alırsın hiç merak etme.
dostum merak eden yok performans almasam 4 çekirdek alırmıydım bu işlemci q8200 çok hızlı bütçem bu önceki p4 işlemciydi ondanda memnundum benim işim müzik film izlemek bu gibi şeyler arada oyun haber okumak msn v.sSon Düzenleme: koksl34 ~ 30 Ağustos 2009 14:21
oynanir oynanir neki bu oyun o kadarda abartmayin
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
GTA 4 oynanır demişler oynanmazz..: Açar ama sarmaz... Oynayamazsın yavaş olr =(
bence gayet iyi şimdi toplamayla hazır alma arasında fiyat oynuyor ama toplamada garanti problemleri oluyo. hazır aldınmı derdiyle 2 sene uğraşmıyorsun aradaki fiyat farkınada değer bu
bu ne demekti şimdi ? ben pek anlayamadım birisi bana izah etsin...
kardeş kızma ama amd işlemci benden uzak olsun intel yakışır biraz pahalı ama kalite derim peki mesela ne gibi pc toplardınız bir yazrmısınız 1050 tl
intel kaliteli ; amd kalitesiz mi ? birisi öyle mi dedi, ben mi öylemi anladım....? şayet öyle ise; bu talihsiz açıklamayı yapan arkadaşı esef ile kınıyorum... iki cpu'm var ikiside amd... ve gayette kaliteliler...neyse bu yorumu yapan arkadaşın commodore çağından kaldığını düşünerek daha fazla yorum yapma gereği hissetmiyorum...
forever amd...
bence gayet iyi şimdi toplamayla hazır alma arasında fiyat oynuyor ama toplamada garanti problemleri oluyo. hazır aldınmı derdiyle 2 sene uğraşmıyorsun aradaki fiyat farkınada değerPardon anlayamadım,Toplama pc lerde ne gibi garanti problemi var?
Bence tam tersine Toplama da parça garantisi olduğundan hazır pc lere göre fazlası vardır eksiği yoktur.
Hayatımda hiçbir zaman hazır bilgisayar almadım. İmkan olsaydı laptobu da toplama alırdım :)<
arkadaşlar bu sistemi aldım ben eleştirip durmayın tamam kral işlemci var üstünde 4 çekirdek 4 gb ram hd6450 500 gb hardisk herşeyi destekler ve kaldırır 2 sene gider bana siz kendinize bakın bu konu kapanmıştır
gta4 oynanır amabazı bölümlerinde yavaş gidebilir ilk başta açmada sorun olabilir
- 1
- 2