arkadaşlar sizlere bir sorum olacak babam bir kaç gün önce pc almış acaba nasıl pc sizce iyimi gta4 oyununu açarmı acaba özellikleri şunlar..
Q8200 2.33 4 mb 1333 fsb - işlemci
4 Gb Ram 800 mhz
512 mb 4650 128 bit - Ekran Kartı
500 gb - hardisk
Psu 350 Walt
Vista Home Basic
Yeni Pc Aldım Nasıl Arkadaşlar
- 1
- 2
GTA 4 oynanır, hayırlı olsun. Ama toplama daha iyi olabilirdi.
peki arkadaşın pc si var özellikleri
e4500 2.2 duo işlemci 800 fsb
2 gb ram 667 mhz
geforce 8500 gt 512 mb 128 bit ekran kartı
250 hardisk
vista home piremium
bu pc oynarmı gta4 biraz çok oldum ama k. bakmayın
Keşke almadan önce sorsaydınız bu soruyu,
şimdi iyi değil desek bir anlamı olacak mı?
Ayrıca ne kadara aldınız bu makinayı?
hem ayrıca beğenmediğiniz nedir söylemisiniz işlemci 4 çekirdek 4 ram 4650 ekran kartı vaylız kablosuz bağlantı var 500 gb hardisk doldurmak imkansız gibi vede gayet hızlı memnunum
Toplama yapsaydın çok daha iyisi alınırda o fiyata neyse iş işten geçmiş artık,
Arkadaşının pc'ye gelince 800x600 yada 1024x768 pixel low detayda onatır gta4'ü.
evet kişiye göre değişir tabiki orada haklısın bence takviye hardisk takın 640 daha peki bu ekran kartı ve işlemcinin yapmayacağı yok
evet, gerçekten de yazık olmuş o pc'yesöyleseydiniz biz toplardık AMD sistem daha iyi olurdu..
iş işten geçmiş, hayırlı olsun..
kardeş kızma ama amd işlemci benden uzak olsun intel yakışır biraz pahalı ama kalite derim peki mesela ne gibi pc toplardınız bir yazrmısınız 1050 tl yeSon Düzenleme: koksl34 ~ 29 Ağustos 2009 23:54
evet bekliyorum bakalım 1050 tl ye nasıl bir pc toplayabilecekiniz sadece kasa ekranım var zaten görelim bence fazla fark olmayacak göreceksiniz
evet baya farklı ama işte aldık artk bir kere ne yapalım herşeyi yüksek siz haklısınız
bana 2/3 sene gider bu maakina sağlık olsun ne yapalım
350 Watt PSU biraz sakat gibi geldi üstelik markasız bir PSU'dur büyük ihtimal. Bu arada bilgisayarın markası ne?
Bilgisayarınız o kadar da kötü değil. Şimdilik işinizi rahatlıkla görür. İleride, idare etmemeye başladığında zaten değiştireceksiniz. O zaman dilediğiniz parçaları kendiniz bir araya getirirsiniz. Tamam, daha iyisi olabilirdi ama daha iyisi olabilirdi diye bunalıma girmeye ve arkadaşı da bunalıma sokmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta alınmış bu alet güle güle kullanın.
Bilgisayarınız o kadar da kötü değil. Şimdilik işinizi rahatlıkla görür. İleride, idare etmemeye başladığında zaten değiştireceksiniz. O zaman dilediğiniz parçaları kendiniz bir araya getirirsiniz. Tamam, daha iyisi olabilirdi ama daha iyisi olabilirdi diye bunalıma girmeye ve arkadaşı da bunalıma sokmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta alınmış bu alet güle güle kullanın.
teşekkür ederim kardeş eyw
Bence de yazık olmuş daha iyi bir sistem olabilirdi toplama olarak.
İş işten geçmiş artık ama Forum 'da paylaşıp kullanıcılardan daha iyi öneriler alıp daha kaliteli bir sistem toplayabilirdin. Ama ölmüşle geçmişe çare yoktur. İyi derecede bir sistem ama dediğimiz gibi daha iyi bir sistem toplayabilirdin. Güle Güle Kullan...
bakın benim aldığım pc şu an çalıştırmayacağı hiç bir şey yok q8200 herşeyin üstesinden gelir aynen hd4650 içinde geçerli ram 4 hdd 500 dahası ne yav sizin gözünüz aç kusura bakmayın ama bu böyle
- 1
- 2