yeni pc aldım ssd 120gb hdd var 500gb lik ama 120gb fortmat atıyom 500gb gözükmüyor ingilizce herşey bi resimli nasıl hddyide göstere bilirim hdd görünüyor format yerinde yardım
yeni pc format atamadım arkadaşlar yardım
- 1
- 2
windows kurulu bilmiyorumki achı moduna dedim adama gerekyok ona dedi hem ssd görüyom hem hdd biri 500 biri 120 olarak ssd üstüne tıkladım next dedim kurdu ama hdd gözükmüyo saddece 120gblik ssd gözüküyo
windows dayımda d yok c var sadece sanırım atamadım formatı 120gb bide 500 gb vardı direk 120gb geldim next dedim d yok sanırım d yi aktif etmedim bi resimli anlatın bea
windows dayımda d yok c var sadece sanırım atamadım formatı 120gb bide 500 gb vardı direk 120gb geldim next dedim d yok sanırım d yi aktif etmedim bi resimli anlatınİndir bunu. Kur. ID ve Password ver uzaktan-bağlantı ile yardım edelim.
http://downloadus1.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 10 Şubat 2013 21:42
suhanda format yerindeyim önümde
disk0 unallocated space 500gb
disk 1 unallocyed space 120gb var
şimdi ben disk 1 girip nexp dedimde d sürücü olarak 500gb gözükmüyo acaba sdd yalnıs portamı bagladılarki ?
iyide öyle bişey yaptıdıgımda d sürücü gözükmüyo :D
iyide öyle bişey yaptıdıgımda d sürücü gözükmüyo :Muho, eğer Windows kurulu ise, sana dediğim programı indir ve sana uzaktan bağlatı ile yardım edeyim, Windows içinden 500GB sabit diskin kurulur. Eğer kurmadıysan, geç kur 120GB SSDye.Önceden de dediğim gibi, biosdan bir bak bakalım ACHI modu ayarlı mı...
sana mesaj dan atıyorum ıd şifreyi
sana mesaj dan atıyorum ıd şEvet, sistem kuruldu sabit diskinde sağlam çalışıypr. Sen biosa gir ve bak bakalım ACHI moduna mı bilgisayar. ACHI modu çok önemli SSD için, yoksa verim alamazsın. Büyük ihyimal ACHI modundadır fakat emin ol. Eğer değilse, ACHI moduna getirip format atman gerekecek.
achı diye bi modyokki eco mode var- starddat- mode var - oc seri 2 mode va suhan starddat mode de büyük ihtimal ssd cünkü suhanda pc acılısı felan acayip hızlı bildigin ucuyor pc windows amleminin 4 tnae simgesini görmemle masaütünü glemesi bir oluyor :D
achı diye bi modyokki eco mode var- starddat- mode var - oc seri 2 mode va suhan starddat mode büyük ihtimal ssd cünkü suhanda pc acılısı felan acayip hızlı bildigin ucuyor pc windows amleminin 4 tnae simgesini görmemle masaütünü glemesi bir oluyor :DBoşuna konuşmuyoz burda, fark böyle birşey işte. Neyse sonrada ayarlarsın ACHI modunu.
vallaha billaha:D antivirüs prograını indirdim next dememle antivirüs programı yükledi yükleme yeri geldi gitti :D
HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
Core i5 3570k soket 1155 3,5ghz 6mb cache 22nm işlemci
intel 120GB 330 Serisi Sata 3.0 SSD (500MB Okuma / 450MB Yazma)
3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk
Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart
HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
LOGITECH
S220 2+1 SPEAKER
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
vallaha billaha:D antivirüs prograını indirdim next dememle antivirüs programı yükledi yükleme yeri geldi gitti :DHayırlısı olsun, güle güle kullan. Hangi sistemi kurdun ve kaç bit? Ona göre sürücü linklerini verelim...
HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran KartıCore i5 3570k soket 1155 3,5ghz 6mb cache 22nm işlemci
intel 120GB 330 Serisi Sata 3.0 SSD (500MB Okuma / 450MB Yazma)
3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk
Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart
HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
LOGITECH
S220 2+1 SPEAKERGSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
tşkler herşey için hepsini sana borcluyum windows 7 ultimate 64 bit
Bunu indir ve çalıştır.
http://www2.ati.com/drivers/auto/amddriverdownloader.exe
Ekran kartını otomatikmen tanıyıp en güncel sürücüyü yükleyecektir.
antivir kurdum 'TR/Qhost.mju.53 [trojan]'
C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\ir_ext_temp_0\AutoPlay\Scripts\hosts.exealgılandı.Gerçekleştirilen eylem: Erişimi redde böyle bişey buldu
c tarattım buldum karantinaya aldım işletim sistemine girmemis allahtan hele diyomö bende niye bu işlemci hiç bişey acık deigl 25 karantinaya alınca düzeldi ekran kartında amd radeon hd 7800 serial yazıyo 2gb yalnız benimki 7850 di ?
c tarattım buldum karantinaya aldım işletim sistemine girmemis allahtan hele diyomö bende niye bu işlemci hiç bişey acık deigl 25 karantinaya alınca düzeldi ekran kartında amd radeon hd 7800 serial yazıyo 2gb yalnız benimki 7850 di ?7xxx serileri için aynı sürücü indirilir merak etme. İndir gitsin.
herşey için saol kardeşim allah razı olsun pc derecelendirmesi söyle işlemçi=7.5 ram=7.8 grafikler=7.9 oyun grafikleri = 7.9 birincil sabit disk =7.9 iyigibi :D bu arada bu kasaya roket gibii diyordunya bu roket gibi felan degil abi bildigin klimabu :D yan pencereye 120mn 1tane daha fan takdırdım abi kasa bildigin buzya :D yemin diyorum üşüyorum şuhanda :D
- 1
- 2