yeni pc görüşleriniz ve tavsiyeleriniz
1.)RAM ler düşük.
2.)HDD Düşük.
3.)Güç kaynağı biraz fazla.
Kusura bakmayın ilk konu açılışını yanlışlıkla yolladım
Y.İ.Ğ.İ.D.O.1.)RAM ler düşük.Yok o sistem benim yavaş yavaş terfi ettiricem anakartla başladık :) diğer yazdığım bölümdeki sistemi arkadaşa toplayacağız.
2.)HDD Düşük.
3.)Güç kaynağı biraz fazla.
ahmet79psuAslında ilk önce bizde böyle bir anakart kullanmayı düşündük.Benim sistemde kullanmak istediğim anakart şuydu;anakartıda bununla değiştir derim, o kadar güzel bir sisteme seçtiğin anakart çok basit kalmış
öncelikle bütçen elverirse bunu düşün derimeğer ilki pahalı gelirse ikinci seçenek olarakta bunu düşünebilirsin
sistem gerçekten güzel olur.
2 adet 512 mb 4830 ile crossfire yapacaktık fakat arkadaş 4850 x2 yi isteyince bende anakarttan kısmak zorun da kaldım.İkinci ekran kartı takmayacağımız için croosfire çözümlü bir anakart değilde tek pcı express yuvalı daha uygun fiyatlı bir anakart önerebilirmisiniz.Birde 600 w psu yeterli gelirmi kampanya olduğu için OCZ nin modelini seçtim işlemci soğutucu hediyeside var.Fiyatta iyi.
o zaman ikinci önerdiğim anakartı alın derim, hernekadar cross yapmayacak olsanızda anakartın kalitesi sistemin stabilitesi için çok önemlidir, üstelik bu anakartta sb750 ve ultra durable3 gibi harika artılar var bence aradaki fiyat farkından çok daha fazlasını hak ediyor
psu ise 600w ocz'de yeterlidir madem ki kampanya var o zaman sorun değil onu da alabilirsiniz,
ama dediğim gibi anakartı pas geçmeyin gerekirse 2200 yerine 2300 verin ama yinede pas geçmeyip bunu almanızı öneririm.
yok 4850x2 iyidir gtx 285 ile yarışıyor, pek tavsiye edilmemesinin nedeni fazla üretilmediği için piyasada azbulunuyor yoksa herhangi bir sorunu yok, 4870'ten çok daha iyi performansı var.
ahmet79yok 4850x2 iyidir gtx 285 ile yarışıyor, pek tavsiye edilmemesinin nedeni fazla üretilmediği için piyasada azbulunuyor yoksa herhangi bir sorunu yok, 4870'ten çok daha iyi performansı var.Tamam o zaman 4850x2 al :)
arkadaslar bende yeni bilgisayar aldım özellikleri:
işlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz(4CPUs)
Ekran:ATI Radeon HD 3800 Series 1gb ram
Ram:2gb(2adet) 4GB kingston ddr2
Ama bir sorunum war 4gb rami elimle taktım 3.50 Gb ram yazıor bütün bilgisayarcılar doğal diyor hem bilgisayrı hem soruna cevap werirseniz sevinirim arkadaşlar...
4850x2 gereksiz bence o fiyata yakın daha iyi kartlar var.
thermalshock4850x2 gereksiz bence o fiyata yakın daha iyi kartlar var.testleri incelersen o fiyata daha iyi bir kart olmadığı açık seçik ortada
psych15arkadaslar bende yeni bilgisayar aldım özellikleri:işletim sistemi 32 bit olduğu için bu normaldir 3.5 gb olarak görür, sistem hazır pc galiba fena değil ama almadan önce sorsaydın keşke daha iyisini toplama olarak alabilirdin,
Ram:2gb(2adet) 4GB kingston ddr2Ama bir sorunum war 4gb rami elimle taktım 3.50 Gb ram yazıor bütün bilgisayarcılar doğal diyor hem bilgisayrı hem soruna cevap werirseniz sevinirim arkadaşlar...
birde bunları yeni konu açarak sorarsan daha uygun olur, bu arada foruma hoş geldiniz.
psych15arkadaslar bende yeni bilgisayar aldım özellikleri:bence git bi fırça çek alırken niye söylemediniz diye
Ram:2gb(2adet) 4GB kingston ddr2Ama bir sorunum war 4gb rami elimle taktım 3.50 Gb ram yazıor bütün bilgisayarcılar doğal diyor hem bilgisayrı hem soruna cevap werirseniz sevinirim arkadaşlar...
çünkü 4 gb ram ancak 64 bitlik vista da kullanılır.32bitte en fazla 3,5 gözükür.
ahmet79o zaman ikinci önerdiğim anakartı alın derim, hernekadar cross yapmayacak olsanızda anakartın kalitesi sistemin stabilitesi için çok önemlidir, üstelik bu anakartta sb750 ve ultra durable3 gibi harika artılar var bence aradaki fiyat farkından çok daha fazlasını hak ediyorTamam anakartı bunu alalım fiyatta iyi.yardımlarınız için teşekkür ederim.psu ise 600w ocz'de yeterlidir madem ki kampanya var o zaman sorun değil onu da alabilirsiniz,
ama dediğim gibi anakartı pas geçmeyin gerekirse 2200 yerine 2300 verin ama yinede pas geçmeyip bunu almanızı öneririm.
rica ederim hayırlı olsun
http://www.webtedarik.com/amd-phenom-ii-x4-940-(3.0ghz)-8mb-940p.html
(512-bit)-2gb-gddr5-hdtv-pcix.html
(st3500418as).html
(2x2gb)-ddr2-1066mhz-mushkin-xtreme-per.html
kardes sen kac paraya kadar cıkabıleceksın onu soylesen bızde ona gore cıkarırız pc yı