Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır sabırla indirimleri takip ederekten yavaş yavaş parçaları aldım.Parçaları size yazayım.
Anakart - MSI Z170A GAMING M3 INTEL Z170 Express 3600MHz(OC) DDR4 Soket 1151
İşlemci - Intel Skylake Core i7 6700k 4.0GHz 8mb Cache LGA1151
Ramler - Kingston Technology HyperX Savage Black 16GB Kit 2x8GB 3000MHZ DDR4 CL15 DIMM XMP Memory
Power - High Power Element Bronze 600w 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı (HP-EP600-BR-II)
Soğutucu - Corsair Hydro Series H80i v2 Extreme Performance Liquid CPU cooler,Black
Kasa - Everest Rampage 77 Siyah Usb 3.0 12CM Led Fan Gaming
HDD - Seagate Barracuda 1TB 3.5 7200RPM Sata 3.0 64mb Sabit Disk
Monitör - Asus VP228H 21.5 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) Full HD Oyuncu Monitör
Arkadaşlar sorunum şu pc nin montajını yaptım babam bilgisayarcı cocukluğumdan beri bilgisayarın içindeyim montajı yanlıs bağlantı falan yaptıgımı sanmıyorum ama yinede herşey olabilir.Bilgisayarın power tuşuna bastıgmda Pc açılıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor kasada 3 adet kırmız ışık yanıyor bip sesi gelmiyor fanlar soğutucu herşey düzgün bir şekilde calısyor (görüntüyü onboarddan alıyorum bu arada) fakat bir şekilde görüntü monitöre gelmiyor.
YAPTIĞIM İŞLEMLER
-Anakart pilini çıkarttım ve power fişlerini çektim 5dk kadar bekledikten sonra tekrar taktım ve yine aynı herşey calısyor fakat goruntu gelmiyor.
-Ramleri söktüm calıstırdım yine aynı
-Ram+SSD+HDD+DVD-RW söktüm yine aynı
-Harici ekran kartı taktım yine aynı sorun
-Hem dvi hem hdmi dan görüntü almaya calıstım yine aynı
-işlemciyi yerinden söktüm oturmamıştır falan diye tekrar taktım sorun yine aynı (2 defa yaptım)
-ram slotlarını doğru yere takmıstım anakart kıtapcıgna gore fakat Türk mantığı yanlıs yerlere takarak denedim yine aynı...
-Belki aklıma gelmeyen 1-2 şey daha denemişimdir fakat sorun hala devam ediyor arkadaşlar
Ben bu bilgisayara köle gibi çalısıp paramı verdim arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu sorunu mutlaka çözmem lazım.