YENİ PC
- 1
- 2
GIGABYTE 890GPA-UD3H
AMD Phenom II X6 1055T
AOPEN NAGAS G6 550W
SAMSUNG SH-S223C 22X ±
GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11
KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7
WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB
AOC 21.5" E2236SWA
1.808 TL
vatan bilgisayar
GIGABYTE 890GPA-UD3HGayet iyi olmuş.
AMD Phenom II X6 1055T
AOPEN NAGAS G6 550W
SAMSUNG SH-S223C 22X ±
GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11
KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7
WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB
AOC 21.5" E2236SWA
1.808 TL
vatan
Hayırlı olsun şimdiden.
stoklara düşmedi mayk o yüzden onu önerdim
biliyorum amd iyi güzel ama arkadaş intel istiyor.
amd önermeyin lütfen, yoksa hazır pc alacak :)
amd phenom 2 x6 1055T
4gb kingston ram soğutuculu
ati 4850
WD 500gb caviar black (64mb cache)
m4a88gt anakart
samsung 22x dvd-rw rom
bunu aldık
neden HD 4850 alldınız ki? o kart seneye çıkıcak oyunlarda fosss... 500GB HDD iyi sayılır keşke daha uygun fiyatlı bi samsung spinpoint alsaydınız... benim emektar HD161 bile yeri gelince 250MB/s yazma hızını görüyor... DDR3 ram alıcaksanız Kingston a fark atan firmalar var keşke onlardan alsaydınız...Bi Patriot Ocz Corsair GSkill gibi bi marka alsaydınız daha iyi olurdu... anakart iyi işlemci iyi... geri kalanlarda orta denebilir ama ekran kartı daha iyi olabilirdi kanaatindeyim... sonuçta DX10.1destekli ve eski bir kart yeni oyunlarda yüksek ayarlarda zorlanıcağı ve oyunun grafiksel olarak bütün nimetlerinden faydalanamayacağınız bariz şekilde ortada... ama biraz ayarları düşüp oynayabilirsiniz :))
Arkadaş 6 çekirdek alıyor yanına koyduğu parçalara bak :S
neden HD 4850 alldınız ki? o kart seneye çıkıcak oyunlarda fosss... 500GB HDD iyi sayılır keşke daha uygun fiyatlı bi samsung spinpoint alsaydınız... benim emektar HD161 bile yeri gelince 250MB/s yazma hızını görüyor... DDR3 ram alıcaksanız Kingston a fark atan firmalar var keşke onlardan alsaydınız...Bi Patriot Ocz Corsair GSkill gibi bi marka alsaydınız daha iyi olurdu... anakart iyi işlemci iyi... geri kalanlarda orta denebilir ama ekran kartı daha iyi olabilirdi kanaatindeyim... sonuçta DX10.1destekli ve eski bir kart yeni oyunlarda yüksek ayarlarda zorlanıcağı ve oyunun grafiksel olarak bütün nimetlerinden faydalanamayacağınız bariz şekilde ortada... ama biraz ayarları düşüp oynayabilirsiniz :))Tamam vurmayın öldü.
Yardım etme gereği duymadım çünkü arkadaş ilk mesajda söylemiş sistemi daha ne diycem Allah Allah onu alsaydın 1800TL oda buda 1800 yemeseydin kazığı bak orda hala ilk mesajda adam cevaplamış görüomusun onu yoksa gözlerinmi bozukkkkk
konu açıldığında bi girip yardım etseydin o zaman.
alan kişiyi ikna etmek kolay değildi, i7 diye tutturmuştu zarzor buna çevirdim 6 çekirdekli diye.
aslında pc ile haşır neşir olmayan takip etmeyenlerin tek bildiği marka intel... AMD-Ati(ki artık yok), nvidia gibi bi marka söyleseniz ona olmaz der... çünkü hep bildiği marka intel... ama şöyle bişey varki işlemci konusunda intel çok kazık ama tekel diye geçiriyor kazığı... ekran kartı konusunda yine aynı tekel ama performans olarak solitare ı zor oynatıyor... 1350MHz e çıkartsa ne yazar entegre grafik birimini? xp de değilde win7 de kağıt oynarsın pek bişey değişmez...
anladığım kadarıyla sistemi alan arkadaş pc den pek anlamıyor... tamam ilk olarak intel demesi normal bişey dicek bişey yok ona... ama bırak bilen birisi yardım etsin.. tabii mağzalardaki satıcılar hariç onlar mümkün olduğunca fazla kar elde etmek için karmarjı yüksek ürünleri satmaya çalışırlar... 1GB ekran kartım var nden ayarları açamıyorum yada neden oyun kasıyor-açılmıyor gibi sorular oluyor... dediğim ilk şey her 1GB ekran kartı aynı mı? bundan 4 sene önce de vardı 1GB ekran kartı daha 1hafta önce çıkan da var... para sorun olmasa hangisini alırsın? yeni çıkanı... Neden? işteee yenii daha kaliteli vs... demekki her 1GB ekran kartı iyi değil ama zamanında kafaya öyle kazınmış...
neyse yinede sistem iyi fena değil ama daha iyi olablirdi :D ama dediğiniz gibi tabir biraz belki yanlış ama "cahille laf yarışına girme" diye bi laf var... istediğiniz kadar dil dökün anlatamazsınız... fanatik adama desenizki diğer firma aynı fiyata 2kat performans veriyor... inanmaz istediğiniz kadar test gösterin sistemi önüne kurun gösterin yine inanmaz... çok zor anlicağınız... bu durumda böyle...
Yardım etme gereği duymadım çünkü arkadaş ilk mesajda söylemiş sistemi daha ne diycem Allah Allah onu alsaydın 1800TL oda buda 1800 yemeseydin kazığı bak orda hala ilk mesajda adam cevaplamış görüomusun onu yoksa gözlerinmi bozukkkkk
kardeşim ne dan dun ediyosun? çok mu farklı ilk sistemden? tek farkı ekran kartı+harddisk. bunun yerine wireless keyboard set, kutulu win7 işletim sistemi, wireless adapter aldı. hiç de kazık yeme durumu yok. bizde muhim olan işlemci+ram dir.
bu adam oyun hastası değil+zamanı yok.
ayrıca üslubunuza dikkat edin.
Asıl sen üslubuna dikkat et
bi yardım etseydin o zaman diyen benmiyim
sana söylediğim hiçbir cümlede zihinsel ya da bedensel bi ithamda bulunmadım.
kurduğum cümlede herhangi bir sıkıntı yok. sizin anlayış kavramınız demekki fazla offensive.
madem çok ağır geldi size, özür dilerim.
iyi forumlar.
- 1
- 2