arkadaşlar şu pc yi yarın alıcam sizce nasıl toplamışım iiiimi
intel cduo 6750
asus p5ke p35
2gb a-data ddr2 800
320 gb seagate 16mb sata2
320mb geforce 8800gts sparkle
18x dvdrw lg
19 lcd ms lg artıstıc
arkadaşlar şu pc yi yarın alıcam sizce nasıl toplamışım iiiimi
intel cduo 6750
asus p5ke p35
2gb a-data ddr2 800
320 gb seagate 16mb sata2
320mb geforce 8800gts sparkle
18x dvdrw lg
19 lcd ms lg artıstıc
Güzel şimdiden hayırlı olsun..
Merhaba
Güzel olmuş.Hayırlı olsun ra_joca..
ra_joca anakartı temin edebildin mi
ben abartısız 2 haftadır p5k-se ve p5kc serisi anakartları hiçbiryerde bulamıyorum.
Eğer tedarik ettiysen satın aldığın yeri söyle hemen sipariş edeyim.
Teşekkürler
sistem çok güzel iyi günlerde kullanmanı dilerim yalnız sparkle yerine msı ın 8800 gts 320 oc sini tercih edemez misin?
bende sparkle 320 gts var ama 20$ fark verip MSI alırsan gözün arkada kalmaz msı fabrika çıkışlı over cloklu geliyor. kutu içeriyide iyi.
sparklede sadece driver cd si ve bir adet dvı dönüştürücü çıktı...
birde dx10lu ekran kartı aldığına göre vista kullanacaksın geniş ekranda oyun ve vista keyfi inanılmaz oluyor haberin olsun :))
Hayırlı olsun çok güzel.
Yalnız güç kaynağını yazmamışsın.
msi fazla ısınıyo diolar ondan sparkle tercih ettim
ayrıca 600w tagan güçk kaynağı alıorum
msi çok ısınıomu bilmem ama eğer ısınsaydı bile fanları we silent pipe sistemleri yeterince ii soğutuo..Ayrıca tagan güç kaynağı seçimide güzel bi seçim..
sen msı al boşwer... ayrıca kasa havalandırmasına dikkat et, geniş bi kasa ve 3 fan bulunmasını öneririm..
MSI in servisi ve kalitesi daha iyi...
ra_jocamsi fazla ısınıyo diolar ondan sparkle tercih ettimGüç kaynağında iyiymiş.TAGAN iyi bir tercih olacaktır.
ayrıca 600w tagan güçk kaynağı alı
'tagan 600w güç kaynağı fiyat - 220 dolar.
fsp 600w güç kaynağı fiyat - 115 dolar. '
bence psu yu fsp seç, cebinde 105 dolar kalır o parıyı ise
ekran kartına yatır. 8800 gts 320mb veya ati 2900xt seç...
msi her zaman daha güvenilirdir.ısınma problemi olacağını da sanmmıyorum orjinal soğutması kart için kafidir herelde diye düşünüyorum.çünkü 1.sınıf bir ekran kartı da performansı düşürrecek şekilde ısınırsa olmaz yani.overclock yapacaksan o başka.tagan marka psu seçimin iyi olmuş.ama herkesin alması beklenemez gerçekten çok pahalılar ve bir o kadar da kaliteliler.paran varsa almakta iyi etmişsin.
bjk_semih'tagan 600w güç kaynağı fiyat - 220 dolar.Gözünden kaçmış galiba.Arkadaş zaten ekran kartını 8800gts seçmiş.
fsp 600w güç kaynağı fiyat - 115 dolar. 'bence psu yu fsp seç, cebinde 105 dolar kalır o parıyı ise
arkadaşlar ben pc yi bimeks ten alıcam istanbul teknoporttan acaba tagan değilde 600w cooler master alsam işimi görürmü daha ucuz çünkü
Sefa Adak8600 diye görmüştümbjk_semih'tagan 600w güç kaynağı fiyat - 220 dolar.Gözünden kaçmış galiba.Arkadaş zaten ekran kartını 8800gts seçmiş.
fsp 600w güç kaynağı fiyat - 115 dolar. 'bence psu yu fsp seç, cebinde 105 dolar kalır o parıyı ise