arkadaşlar bi arkadaşı yeni bir pc alacakmış 1000-1500 ytl arası bütçesi var ama toplama istemiyor bu fiyatlarda iyi bir pc önerirseniz sevinirim
yeni pc
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
bence 1500 YTL ye süper bi PC toplanır neden PC toplama istemiyo onu anlıyamadım hem yüksek performans hemde kendisi belirlemiş olur parçalarını 1500 YTL ye hafife alıncak bi bilgisayar olmas bence tabi daha iyi leri de var
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Marka bilgisayar alsa bile oyun sistemi olması zor bir ihtimal genelde eski ekran kartlarını koyuyorlar. İlla markalı alacaksa nerden baksan 2000YTL'yı gozden cıkarmalı kı adam gibi bir sistem olsun
|9|0|295|549#pd343_1 burdakı sıstemlerde kullanılan işlemci ve anakart chıpsetlerıne dikkat edin. Ben bu paraya daha iyisini toplarım.
berbat ötesi...
Belki HP ve DELL'den birşeyler çıkar ama dediğim gibi baya bir para bayılmalı..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
360 mesaj
Borga-xMarka bilgisayar alsa bile oyun sistemi olması zor bir ihtimal genelde eski ekran kartlarını koyuyorlar. İlla markalı alacaksa nerden baksan 2000YTL'yı gozden cıkarmalı kı adam gibi bir sistem olsundoğru söyliyor borga-x
|9|0|295|549#pd343_1 burdakı sıstemlerde kullanılan işlemci ve anakart chıpsetlerıne dikkat edin. Ben bu paraya daha iyisini toplarım.
berbat ötesi...Belki HP ve DELL'den birşeyler çıkar ama dediğim gibi baya bir para bayılmalı..