Yeni Rockmelt for Web göçer mi, tutar mı?

CHIP Online
17-04-2013, 21:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Farklı web tarayıcısıyla beklediği ilgiyi bulamayan şirket, şimdi de karşımıza bakın neyle çıktı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... tutar-mi_39816.html

Resimlerle: 2011'in şok eden 13 sosyal ağ felaketi!

"Sosyal tarayıcı" Rockmelt'in geliştiricileri, PC'lerin gerileyeceğine dair tahminlere rağmen tarayıcılarına yatırım yapmaya devam ediyorlar. Aynı çizgide devam eden şirket, geçtiğimiz hafta yaptığı bir duyuruyla "Rockmelt for Web" adında yeni bir web hizmetini hizmete sundu.

Şu an davetiye sistemiyle çalışan beta aşamasındaki web sitesi, dinamik kutucuklardan oluşan bir ana sayfa oluşturmanıza izin veriyor. Kutucuklar, fotoğraf ve açıklayıcı bir metinden oluşuyor. Kutucuklarda yer alacak konuları siteye kaydolduktan hemen sonra seçiyorsunuz. Şu an seçilebilen konuların toplam sayısı 24'e ulaşıyor.

Rockmelt Web'e Facebook ve Twitter hesaplarınıza erişme izni vermeniz halinde, bu hizmetlerden gelen güncellemeler de kutucuklarınız arasında gösteriliyor.

Fareyi bir kutucuğun üzerine götürdüğünüzde ilgili bağlantıyı Facebook, Twitter veya Pinterest'te paylaşmanıza izin veren bir açılır kutu ekrana geliyor. Bunun yanında içerikleri beğenmeniz veya onları "istiyorum", "hmm", "lol" gibi ibarelerle derecelendirmeniz mümkün.

Rockmelt, tarayıcısının elde edemediği başarıyı bir web sitesiyle elde edebilecek mi, merak konusu.

Tüm Konu: Yeni Rockmelt for Web göçer mi, tutar mı?

Resimlerle: 2011'in şok eden 13 sosyal ağ felaketi!

Kaynak: www.chip.com.tr