Herkese Selamlar..
Yeni bir sistem topluyorum ve ne kadar param varsa hepsini yatırıyorum o yüzden kafama takılanları sormak isitiyorum sizlere.
"amd2800işlemci" abit an7 anakart" 2adet 512ddr 400 kingston" asus yada his 9600xt ekran kartı(her ikiside şuan ellerinde olmadığı için ilk hangisi gelirse ona talibim)"80gb seagate sata harddisk "samsung combo cdrw-dvd "samsung 757 17"monitor(monitor konusunda hala tam karar veremedim)"Chieftec Dragon Serisi / Siyah ATX (MidiTower) Kasa 360W Güç Kaynağı"
1.bu sistem uyum sorunu falan filan gibi sorunlar yaşatırmı sizce bana.ve de şu parça yerine bunu alman daha uygun dediğiniz bi şey varmı.?
2.sorum sa makinayıtopladıktan sorası ile ilgili herşeyi sağ salim toparladıktan sonra makinayı açınca bios tan yapmam gereken ayarlar hakkında biraz bilgi isticem sizden.bunun için biraz erken ama gene de bilgim olsun istedim.
şuan için bu kadar aklıma başka soru gelmiyo herşey için şimdiden sağolun...
Yeni Sistem Kurulumu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj
senin yerinde olsam combo sürücü yerine ayrı ayrı alırdım mesela pioneer dvd ve lg yazıcı
anakartı bilmiyom ama MSI KT6-FIS2R borduna bi bak bayağı iyi bişi
Harddiski samsung alsan daha iyi bence almışken 160 gb al ide de alabilirsin pek farkı yok 80 gb sp802n model samsung hdd var kullanıyom bence çok iyi (chip test 4.sü)
monitörde 1600x1200 de en az75 hz vereni al philips tercih edebilirsin
bildiğin gibi amd işlemciler üstünde yazan hızda çalışmıyo
yani 2800de çalışmıyo benim 2500 1833de çalışıyo bu işlemcinin kutusunda yazar sol üste doğru siyeh yerde ona göre