YENİ SİSTEM TOPLADIM YERDIM EDİN LÜTFEN ?
Bence cafe için topluyorsan
işlmeciyi E7400 al
ram corsair yada ocz dual ram al(1+1)
kasayı cooler master al(350W yada 390W)(110-130 lira)
HD yeterli
Anakart iyi
Ekran kartı bence cafe için yeterli ama sürekli yeni oyunlar çıktığı için makine 1-2 sene dayansın dersen 4830-4850(ama o zaman psu yetmez) al ekran kartını.
bütün sistem hepsi bir olsun istiyorum temassızlık veya uyusmasızlık olmasın ıstıyorum 1000 tl civarında dusunuyorum
peki arkadaslar amd oyun için cok daha ii diyorlar amd işlemci olan bı sistem toplasak nasıl olur ?
her kasaya dvd sürücü şart mı acaba. kasa başı 35 tl den 10 kasada 350 tl yapar. bence gerek yok. kart okuyucu koy yeter. ahmet79 iyi sistem çıkarmış ramlar normal birşey olmasın zaten. garanti süresi uzun olan ömürboyu cinsinden al. sonuçta kafade çalışacak bu günde belki 15 saat. GIGABYTE EP43-S3L de ram 16 gb kadar ve 1200+ oc siz destekliyor dikkatimi çekti ileride lazım olur mu bilmem.
ms_savasher kasaya dvd sürücü şart mı acaba. kasa başı 35 tl den 10 kasada 350 tl yapar. bence gerek yok. kart okuyucu koy yeter. ahmet79 iyi sistem çıkarmış ramlar normal birşey olmasın zaten. garanti süresi uzun olan ömürboyu cinsinden al. sonuçta kafade çalışacak bu günde belki 15 saat. GIGABYTE EP43-S3L de ram 16 gb kadar ve 1200+ oc siz destekliyor dikkatimi çekti ileride lazım olur mu bilmem.Benim evdeki PC saat 10 da açılıyor saat gece eğer başında olursam gece 3 e kadar açık oluyor ben Corsair ram kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım OCZ de kullandım ondada yaşamadım
evt zaten tek anamakıne ıcın alıcağım dvr rom saolsun ahmet arkadasımız guzel bı sıstem cıkarmıs ortaya pekı hangısını tavsıye edersınız sızce benı hangısı daha cok ıdare eder ?
bence sistem güzel bencede diğer makinalarda cdrom olmaması mantıklı ana makine üzerinden yaparsan yüklemeleri hem kontrol elinde olur birde usb girişleri engellersen bence dışardan gelebilecek zararlardan korumuş olursun.
Bu yazdığım iki sistemde sizin isteğiniz doğrultusunda yazılmıştır. Eğer ben internet kafe açıyor olsaydım sisteme fazla para vermezdim. Bunu alırıdm.
Kasa: 136TL
Anakart: 132TL
İşlemci: 131TL
Ram: 96TL
Ekran Kartı: 225TL
HDD: 82TL
Monitör: 201TL
Toplam: 999TL
2-3 sene bütün oyunları hiç takılmadan medium veya high ayarlarda rahatlıkla oyanayabilirsiniz.