Yeni Sistem Yeni Oyunlar

okinkurt
25-01-2011, 16:52   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

tabiki zaten o tür oyunlar online öncelikli oyunlar yani single playerı varmı bilmem ama online için çıkmış oyunlar ama cod4 ün online çözümü var online için ben giriyorum türk serverlerine belki bu oyununda vardır ama bende online için net yavaş takılıyor..

kreal65
25-01-2011, 16:55   |  #27  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
510 mesaj

zor abi zor asla çakamayız adamlar bizi elerin avucunda oynatıyolar ne derseler yapıyyoruzzzz
anca bir israile dayılanıyoruz oda bizi param parça eder ama işte amerika izin vermiyorrr
NEDEN çünkü dünyanyn en güçlü malzmesi olan '''' BOR ''' bizde onun gücünü kimse bilmiyorrr
1 litre benzinle normal bir arabada 3 km gidiliyosa 
1 litre borla  normal bir arabada 11 km yol gildilirrr 
birde bizim gibi enyalileri bulmuş onu bunu çıkarıyolar bize iteliyolar

Mami4gs
25-01-2011, 17:09   |  #28  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj

Bu kapitelist güçlerin paraları yer altından geliyo bizde mal gibi kullanmıyoruz bu kaynakları gidyoruz madenlerin işletmesini veriyoruz.Çıkardıklarımızıda hammadde olarak saatıyoruz yani bi işleme yok.Adam madeni işliyo senin ona sattığının 5 katına satıyo.Sende işle ozaman okdar satıcağına fabirika kur kendi hammadeni kendin işle.Üreticiye teşviğin son seviyede olması lazım...
F-35 kıç kanadını yapmakla olmuyo iş asıl motorunu sen yapıcaksın.

okinkurt
25-01-2011, 17:10   |  #29  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

pardon haritada görünmeyen israil tarihte bi sürü ülkeyi karşısına alıp kurtuluş savaşında ayağında ayakkabı olmayan askerle yenilmemiş millet israilemi boyun eyicek sen galiba yaşadığın ülkenin farkında deyilsin bizzim askerimiz kimde var ayağında pabuç olmayan askerlerimizle vermediğimiz orduyu şimimi vericez bizi abd dahil kimse param parça edemez edebilselerdi çoktan yaparlardı avrupanın bizden korktuğu kadar kedi köpekten korkmuyor tarihte analarını az ağlatmadık 2 kuruşluk israile pabuç bırakmayız sen merak etme gemi baskınında elinden tüfeyi alınmış israil komandosu nası çocuk gibi ağlıyor gördük bu işler topla tüfekle teknoloji veyat asker sayısı ile olmuyor kardeş cesaret olucak cesaret topla tüfekle olsaydı sen pcnin başında mesaj yazamazdın fransızllar yunanlar meydanda fink atardı türk milletindeki cesaret kimsede yok atatürk boşuna bi türk dünyaya bedeldir dememiş sen yok israil parçalar masalını çanakkalede yatan ingilizlere anlat onlarda son teknoloji ile gelmişlerdi geldiler ve sonuç ortada allahın yanında olduğu hiçbi ülkeyi hiç kimse yenemez biraz belgesel izle ingiliz askerleri gökten inenleri gözlerimizle gördük diyolar sarıklılar vardır gidib boğazlarlarmış askerleri üzerlerine 500 mermi atarlarmış bişey olmazmış birini boğazlayıp gidermiş işin özeti kimse allahsız israile pabuç bıakmaz bu anlattığım olayda doğrudur isteyen inanır isteyen inan maz f 35e gelince belki mühendislerimizi taşıyan uçaklar düşürülmez ise daha iyisini bile tasarlıya bilirdik kim bilir.

Son Düzenleme: okinkurt ~ 25 Ocak 2011 17:26
Mami4gs
25-01-2011, 17:28   |  #30  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: okinkurt  
pardon haritada görünmeyen israil tarihte bi sürü ülkeyi karşısına alıp kurtuluş savaşında ayağında ayakkabı olmayan askerle yenilmemiş millet israilemi boyun eyicek sen galiba yaşadığın ülkenin farkında deyilsin bizzim askerimiz kimde var ayağında pabuç olmayan askerlerimizle vermediğimiz orduyu şimimi vericez bizi abd dahil kimse param parça edemez edebilselerdi çoktan yaparlardı avrupanın bizden korktuğu kadar kedi köpekten korkmuyor tarihte analarını az ağlatmadık 2 kuruşluk israile pabuç bırakmayız sen merak etme gemi baskınında elinden tüfeyi alınmış israil komandosu nası çocuk gibi ağlıyor gördük bu işler topla tüfekle teknoloji veyat asker sayısı ile olmuyor kardeş cesaret olucak cesaret topla tüfekle olsaydı sen pcnin başında mesaj yazamazdın fransızllar yunanlar meydanda fink atardı türk milletindeki cesaret kimsede yok atatürk boşuna bi türk dünyaya bedeldir dememiş sen yok israil parçalar masalını çanakkalede yatan ingilizlere anlat onlarda son teknoloji ile gelmişlerdi geldiler ve sonuç ortada allahın yanında olduğu hiçbi ülkeyi hiç kimse yenemez biraz belgesel izle ingiliz askerleri gökten inenleri gözlerimizle gördük diyolar sarıklılar vardır gidib boğazlarlarmış askerleri üzerlerine 500 mermi atarlarmış bişey olmazmış birini boğazlayıp gidermiş işin özeti kimse allahsız israile pabuç bıakmaz bu anlattığım olayda doğrudur isteyen inanır isteyen inan maz f 35e gelince belki mühendislerimizi taşıyan uçaklar düşürülmez ise daha iyisini bile tasarlıya bilirdik kim bilir.
Bunu bana mı yazdın?

okinkurt
25-01-2011, 17:33   |  #31  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

hayır kreala  israil bizi parçalarmışta ona yazdım 3 kuruşluk israil bizi parçalarmış bende ona yazdım ya israil kimdir anlamış değilim filistinde arazileri alıp alıp ülke kurdular şimi adam oldularda bii parçalıyolar

Son Düzenleme: okinkurt ~ 25 Ocak 2011 17:40
kreal65
25-01-2011, 17:41   |  #32  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
510 mesaj

OZMAN HOCAM MADEM BÜYÜKLÜK NÜFUSA BAKIYOR NEDEN ÇİNNNNNN
DÜNYAYA HÜKMEDEMİYORRRRRRR
NEDENNNN ULUSAL DİL USA İNGLİZCESİİ BAK İNGLİLİZ BİLE DEĞLİL

Mami4gs
25-01-2011, 17:46   |  #33  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
hayır kreala  israil bizi parçalarmışta ona yazdım 3 kuruşluk israil bizi parçalarmış bende ona yazdım ya israil kimdir anlamış değilim filistinde arazileri alıp alıp ülke kurdular şimi adam oldularda bii parçalı
Ooo ben onun mesajını dikkatli okuyunca fark ettim.İsrail mi?O şerefsiz adam olmuşta bize mi saldırcak?
Nası bi psikolojiyle yetişmiş bu ya?Neler öğretmişler buna?Amerikan bıraksın yiyosa israil mi kalıyo yunanistan mı kalıyo...Eğer mesajın hakeret içerdiğini düşünüyorsanız beni banlayabilirsiniz.
Ayrıca okinkurt güzel cevap vermişsin.

okinkurt
25-01-2011, 17:58   |  #34  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

sağol. valla abi neymiş bu israil böyle krella abi iyi oku aksine nüfüsla asker sayısı ile olmuyo diyorum öyle olsa ingilizler kurtuluş savaşını kazanırdı bence sen yaşadığın ülkenin farkında değisin israili gözünde fazla büyütme 2 dakkada alırız orayı tarihte viyana kapılarına dayanmışız israil kimdir yürekleri yetiyosa saldırsın bakalım ne olucak gemi basma filistin bombalama ile olmuyor teknoloji ile hiç olmuyor tavuğun eline istersen atom bombası ver bişey olmaz ama aslanın elinde bir sopa olsun yeter biz türküz bu zamana kadar kimseye pabuç bırakmadık bırakmayızda biraz tarihte türkler neler yapmış oku dediklerimizi anlarsın ozaman arkadaşın dediği gibi yunanı israillisi ermenisi aynı anda gelsin tarihte geldiler kaç defa ne oldu ayağında çarığı bile olmayan askerler ile vermedik vatanı arkadaş şimi mi vericez direk yenmeye güçleri yetmediği için içten bozmaya çalışıyolar bu konuda sabaha kadar yazarım abi ülkemi kimseye yem etmem. haaa dile gelince onun nedeni adamların kendini iyi pazarlmasıdır biz mert toplumuz abi mesela ingilizler futbolda çok iyi neden ayak oyunlarını çok iyi biliyolarda ondan biz ayak oyunlarında hiç iyi olamadık mert liğimiz yüzünden olmasakta olur ingilizler yuvarlaktan iyi anlar kendileride öyle olduğu için

Son Düzenleme: okinkurt ~ 25 Ocak 2011 18:02
kreal65
25-01-2011, 17:59   |  #35  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
510 mesaj

tmmda beyler israilin kökünü bilen warmı peki
 hepsi şu almanyanın zmanında bitridiği hitler mitlerin işte parçaladığı
'' ÇOK ZENGİN,akıllı,'' YAHUDİLERDEn oluşuoyrrrr
(ha birde türkiye neden ham madde satıyolar biliyomusunuz 
zmanında ismet inönü şerefsizini imzaladığı bildirge üyüznden hani şu osmalı ya hasta adam deidkleri zamnları diyorum ozman imzalamıştı
türkiye bu yüzden ozmandan tutundan 2028 yılıında kadar yerlatı kaynaklarını hiçbirsurette alıp işleyemez satamamz kullanamz buna '' çok güçlü olan BOR'DA dahil.............

Mami4gs
25-01-2011, 18:09   |  #36  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj

İsrailin yahudi olduğunu biliyoruz kardeş.Zaten ismet inönünde nasıl bir insan olduğunu herkes biliyor.

Hitler'den bi söz "Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz".

okinkurt
25-01-2011, 18:23   |  #37  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

hitlere çok yağdırıyolardı ama şimi anlaşılıyor yaptığı boşuna sabun yapmamış bunlardan bor madeni geleceğin yatırımı bizim için ama işte ama arkadaşın dediği anlaşma varmış abi türklere kötülük yapmadan işleri ras gitmiyo yaw ne bu düşmanlık bunlara bi hitler daha lazım aslında..

Mami4gs
25-01-2011, 18:38   |  #38  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
hitlere çok yağdırıyolardı ama şimi anlaşılıyor yaptığı boşuna sabun yapmamış bunlardan bor madeni geleceğin yatırımı bizim için ama işte ama arkadaşın dediği anlaşma varmış abi türklere kötülük yapmadan işleri ras gitmiyo yaw ne bu düşmanlık bunlara bi hitler daha lazım aslında..
Doğru söylüyosun ama bu işler artık savaşla olmaz, adamların güçlü lobileri var amerikan senatosunda istediklerini yaptırıyolar.Biz hala uçak alıyoz tank alıyoz.Biraz şuanlar yatırım yapsak türkiye şimdiye süper güç olmuştu.

kreal65
25-01-2011, 18:38   |  #39  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
510 mesaj

neyse arkadaşlar bu konuyu açan arkadaş şimdi bize küfürr ediyodur noluyo biladerr 3.savaşmı çıkıyorr:)))
herkes bir oyun  önersinde boşu boşuna arkadaşın forumu bozmuş olmayalımM:)()()()
ben sölim hemen crysis serileri
LEGOIndy2 - bu oyun muhteşem arkadaşın-abin-ablan artık kimle oynamak istersen bunu oynarsın grafikte muhteşemmmm

Mami4gs
25-01-2011, 18:39   |  #40  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: kreal65  
neyse arkadaşlar bu konuyu açan arkadaş şimdi bize küfürr ediyodur noluyo biladerr 3.savaşmı çıkıyorr:)))
herkes bir oyun  önersinde boşu boşuna arkadaşın forumu bozmuş olmayalımM:)()()()
ben sölim hemen crysis serileri
LEGOIndy2 - bu oyun muhteşem arkadaşın-abin-ablan artık kimle oynamak istersen bunu oynarsın grafikte muhteş
Konuyu ben açtım xD
LEGOIndy 2 şimdi biraz araştıryım Google'dan

kreal65
25-01-2011, 18:41   |  #41  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
510 mesaj

pardon abimmmmmm :))))
kafa gittiii

okinkurt
25-01-2011, 18:49   |  #42  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

abi israili yok ettiğimiz bi oyun varmı acaba olsa zevkle oynarım hep oyunlarda cod serisi felan ıraka felan giriyoz birazada onlara girek demi bence assasins2 çok iyi oyun öneririm

Mami4gs
25-01-2011, 18:55   |  #43  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj

*Dirt 2
*FIFA 11
*GTA IV
*Battlefield Bad Company 2
*Just Cause 2
Şuan elimde bilgisayarda yarın kargoya verilir.Artık boş zamnımda bilgisayar toplamak zorunda değilim:D

okinkurt
25-01-2011, 18:58   |  #44  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

bence pes 2010 2011 al çok iyi en azından fifadan iyi assasins2 yi mutlaka oyna

kreal65
25-01-2011, 19:03   |  #45  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
510 mesaj

ha bu arada yeni sistemin HAYIRLI OLSUN ABİİ
BURDAN İNCELEME YAPRSIN ARTIK MUTLAKAA BEKLERİZZZZZZ
ÖZELLİKLE GTA 44444

Mami4gs
25-01-2011, 19:34   |  #46  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj

GTA 44444 Daha çıkmadı ama bu varKahkaha;

okinkurt
25-01-2011, 19:41   |  #47  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

onun dediği uzay versionu heralde

kreal65
25-01-2011, 19:41   |  #48  
kreal65 avatarı
Yıllanmış Üye
510 mesaj

xdxdxdxd:())))))))))))))):))))))))))))
pardon hocam yeme bizi orjinal morjinal :D
evet iyi olur valla bekleriz ss ve video olursa da olur inceleme vssssss

okinkurt
25-01-2011, 19:43   |  #49  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

abi gta4 ağır değil bende rahat oynuyor bunda hayli hayli oynar bide orjinalleri kutuda satmıyolarmı

Son Düzenleme: okinkurt ~ 25 Ocak 2011 19:45
Mami4gs
25-01-2011, 19:47   |  #50  
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj

Fotoğrafta gördüğünüz bilgisayar 2006'dan sonra yapılan oyunları LOW'da zor kaldırıyor yanlış anlaşılmasın:D
Daha siparişim gelmedi