monitör aldınmı abi
full hd yada 3d veyatta dokunmatik alsaydınn KEŞKEE
Yeni Sistem Yeni Oyunlar
3D monitör için çalışmıyorum ben:D
Şaka bi yana şuan 3D teknoloji yeni pahalı 1 buçuk yıl sonra alınabilir.
İndirdim onu nfs serisinde devrim bence hot pursuit.
akradaşlar amazonda veya yabancılarda çok ucuz türkiyedeki en pahalı 3d monitör bizde 880-1200 arasında deişriken onlarda 556 tl dolar değil tl olarak hesap ladım
yani 310$ falan iştee
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BU ÜLKEYEEEE
Bizde %18 vergi var ondan dolayı bayaa fiyat artıyo...
Artık tenknoloji lüks değil meyveyle aynı KDV'de olmalı bilgisayar ürünleri :D
abi yuhh bu ülkeye diyip durma abi yönetenlerin ayıbı ülkenin kabahatine mami4gs abi muhtemelen oynamışındır ama assasins creed2 yi oyna hem uzun sürüyor hem insanı sıkmıyor eğlenceli bi oyun bide yeni pc gelene kadar bloodrayne ni indir oda çok iyi oyun vampirli atlayıp adamların kanını emiyon felan senin şimdiki pc açar yılına göre çok iyi oyun ben p4 de oynuyodum bide çok eğlenceli olan worms4 mahemi oyna gerçekten iyi oynular yeni pc içinse alone dark5 -riddick dark athena - wheelman vin diesel- beowulf- bunlar iyi oyunlardır .bir iki tane de oyunlardan foto sana.
assasins creed 2'yi oynadım
worms 4 mayhem oynuyorum ara sıra belki denk gelriz diye;
takımımın adı ''Battlefield Wolfs''
bende worms4 online a girince atıyor yani denk gelemeyiz tabi sorunu yapana kadar. yukarıya bir iki foto koydum belki beğenirsin oyunları..
Şuan bilgisayara yeni oyun yüklemeyi düşünmüyorum hatta temizliyorum filmleri müzikleri falan belleğe atıyorum...Şuan kullandığım laptop'ı arkadaşıma vericem.
benim söylediğim oyunları yeni pcnde oynıya bilirsin grafikleri baya iyi oyunlardır konularıda öyle bi tane daha önereyim bu arada bu oyun film gibi bşey konusu harika bi oyun eğer bi denersen sende beyenirsin yeni pc alınca denersin belki cryostasis rus yapımı bi oyun gerçekten iyidir bide abi sendeki worms4 online atmıyomu bende girince hata vermeden sepetliyo beni sendeki orjinalmi.
benim söylediğim oyunları yeni pcnde oynıya bilirsin grafikleri baya iyi oyunlardır konularıda öyle bi tane daha önereyim bu arada bu oyun film gibi bşey konusu harika bi oyun eğer bi denersen sende beyenirsin yeni pc alınca denersin belki cryostasis rus yapımı bi oyun gerçekten iyidir bide abi sendeki worms4 online atmıyomu bende girince hata vermeden sepetliyo beni sendeki orjinalmi.Yok orjinal değil ama çok sorun çıkarıyo bazen online bazen paşa paşa oynatıyo:DBiraz garip bi oyun
Worms worms dedikte keşke worms'un fps versyonu veya tps(third person shooter) versyonunu çıkarsalar bfbc2 gibi falan süper olur.
ÖNCE GTA + OYNA AYARALarı sonla burdan bize gösterrrrr
eğer fullersen herşeyi real grafiklerde oynarsın öle diyor rockstar games
ama hhala öle bir bilgisayar yapılamamış daha
heralde onun 6-7 tane 10 çkerdek işlmci
quaad sli yada crossfiire(yani 4lü)
falan filann
ama sne yinede deneee
ÖNCE GTA + OYNA AYARALarı sonla burdan bize gösterrrrr
eğer fullersen herşeyi real grafiklerde oynarsın öle diyor rockstar games
ama hhala öle bir bilgisayar yapılamamış daha
heralde onun 6-7 tane 10 çkerdek işlmci
quaad sli yada crossfiire(yani 4lü)
falan filann
ama sne yinede
Denerim ama bana HD video kayıt edebileceğim bi program lazım.
gta4 okadar ağır değil bende 1204de oynuyor
abi ekran görüntün berbat bu arada bu kadar kötümü pcn performans için görüntüyü ayarlamışın
yok onu demedim pencere sitiline dedim performansta ayarlar heralde.