selam herkese,
benim sorunum şu msn nin yeni sürümüyle ilgili 8.1 kullanıyordum akşam işten eve geldim oturumum açılmıyor yeni sürümü yüklemen gerekiyor dedi iyi yükledik ama bu seferde bir hesabımı açıyor diğer farklı hesabımı açmıyor çoklu oturumda yapmıştım acaba ondan mı böyle sorunu olan var mı forumda baktım ama göremedim benim gibi problemi olanı acaba düzelir mi bir süre sonra bir bilen var mı???
yeni sürüm msn
Yeni metin belgesi oluşturun, içine bunu kaydedin. Dosyanın uzantısını farklı kaydet ile reg yapın. Çift tıklayın, evet, tamam diyin.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger]
"Multipleinstances"=dword:00000001
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger
Multipleinstances=dword:00000001 yap farklı kaydet deyıp dosya uzantısını reg yap masa usune kaydet tıkla dosyayı evet de bukadar eger hıc bılmıyorsan baslat calıstıra regedit yaz sırası ıle ustek ıdosyaları tıkla multıple.... olanı bul dword degerını yukardakını yaz 00000001 gıbı yapcan.. tabıı arkadasın dedıgı her wındows ta aynı ıse .... not bu konuda bılgım yok su anlamda arkadasın nasıl yapacagı hakkında yardım sadece yukarda verılen ı bızler denıyemıyoruz cunku oyle bır hata yok ..