Bildiğiniz gibi Nokia, yeni symbian'ının resmini internete yayınlamıştı. Gerçi symbian'ı bırakcak deniliyor ama yeni çıkarıyor anlamadım bende... :) İnternette symbian 4'e ait bir kaç tane resim buldum. Doğruluk oranını bilemiyorum..
Yeni Symbian 4'den görüntüler
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
288 mesaj
Aslında elinde bir tane Nokia Symbian programı yazma programı olacak hic uğraşmayacaksın böyle symbian 4 -5 -6 :D Otur ne istiyosan yaz :D şeffaf ekran mı al sana şeffaflık :D yok v40 mış 50 imiş :D ben direk v100 yazdım kardeşim uğraşamam 40 ile 50 ile :D
Aslında elinde bir tane Nokia Symbian programı yazma programı olacak hic uğraşmayacaksın böyle symbian 4 -5 -6 :D Otur ne istiyosan yaz :D şeffaf ekran mı al sana şeffaflık :D yok v40 mış 50 imiş :D ben direk v100 yazdım kardeşim uğraşamam 40 ile 50 ile :
Haklısınız.. Symbian yazabilecek olan bir kaç kişi ile yapılabilir. Ama adamın biri n97' nin yazılımı 5800'a kurmuş onu yapmak daha mantıklı ama nasıl? :)
Eskiden Nokia 8210 telefonun yazılım içeriğini tamamen Nokia 3210 'a aktaran bir arkadaşım vardı.Bu aktarım sonrası Nokia 3210 marka telefon aktarılan içeriğin tamamını çalıştıramıyordu belki ama mantıken yapılabilirliğini ispatlamıştı (: Bence bu yazılım aktarma işi senin de dediğin gibi daha mantıklı (: araştırmak gerek (: