Ben 1 hafat önce yeni telefon aldım Bunun ilk şarj'ını full yaptım yani %100 Sonra kullanmaya başladım ama telefonun şarjı hiç dayanmıyor 10 dakikada %20 gidiyor.
Şimdi 16 saat şarj etsem telefonun şarjı uzun gidermi ??
Ben 1 hafat önce yeni telefon aldım Bunun ilk şarj'ını full yaptım yani %100 Sonra kullanmaya başladım ama telefonun şarjı hiç dayanmıyor 10 dakikada %20 gidiyor.
Şimdi 16 saat şarj etsem telefonun şarjı uzun gidermi ??
Başka bir problem vardır belki ilk şarjı yüzde yüz yapmanla fazladan bi kaç saat daha bekletmenle arasında büyük bir fark olmayacaktır. Belki bi kaç şarj daha sonrasında batarya tam kullanılabilir hale gelip bi parça artış olabilir. İlk şarjlarda tam dolamıyor diye biliyorum bazı modeller.. Belki de olması gereken odur akıllı telefonsa, bataryanın miliamperi(mAh) düşükse ve 3g den veya wifi den oyun oynuyorsan 10 dakikada %20 şarj gitmesi doğal. Tel markasını veya batarya gücünü ve ne durumda %20 gittiğini belirtirseniz belki ek yardımım olabilir.
Telefonun markası Samsung Galaxy Trend Lite Facebook yada minecraft pocket edition'u oynarken 10 dakikada %20 şarj gidiyor
1500 mAh bataryası varmış. Yani günümüz akıllı telefonları için çok çok düşük. Eski telefonumda 1650 mAh vardı o bile aynen sendeki gibiydi. ekranı açıp kapamak %1 şarja mal olurdu. Durum doğal olabilir çok fazla dış etken arama. Riske girmek istersen çakma bataryalarda yüksek mAh değerine sahip olanlardan alıp kullanabilirsin.
Pek çok kişi ilk kullanım öncesi telefonu 12-16 saat şarjda bekletme devrinin sona erdiğini söylüyor. Onlara göre bataryanın tamamen dolmasını beklemek yeterli. Eski teknoloji nikel kadmiyum yeni teknoloji li-ion.
1500 mAh bataryası varmış. Yani günümüz akıllı telefonları için çok çok düşük. Eski telefonumda 1650 mAh vardı o bile aynen sendeki gibiydi. ekranı açıp kapamak %1 şarja mal olurdu. Durum doğal olabilir çok fazla dış etken arama. Riske girmek istersen çakma bataryalarda yüksek mAh değerine sahip olanlardan alıp kullanabilirsin.Aynen katılıyorum.
@mehmet_93 yüksek mAh değerli batarya kullan demişsin ben bu bataryayı kullansam telefonda bir arıza söz konusu olurmu ?
bence bi aldığın yere göster anormal bir durum bu
bencede aldığın yere göster normal bi duruum değil
telefonunda hata var kesinlikle garantiye gönder
uygulmalar hep açık mı? ara vermeden kullanıyorsan normal bence
Bende bişey sorsam telefonu şarzdan çıkarınca bazen şarz sıfırlanıyor neden
hocam 12 saat şarjda kalsa yeter çok abartma bi saatten sonra anlamı yok hatta zarar bile verirsin
İyi günler arkadaşlar ben gm discovery 2 16 gb aldım şarjının kısa gittiğini düşünüyorum.ekran kapalı iken 1 bile gitmiyor fakat ekrana bakıyor iken 1-2 dk gibi bi sürede bir bir düşüyor . ayrıyeten ayarlardan pile girdiğimde şarj %60 iken ''16 saat şarjda'' yazıyor acaba ilk şar etme süremden dolayımı yardımcı olursanız çok makbule geçer Telefonu ilk kez açtığmda % 30 şarj vardı %8 e indirip şarja taktım( bi 16 saat gibi bi süre.) batarya Lİ.ON sanırım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
ne gibi bir saorun var acaba yardımcı olabilirmisn bide Telpa fazla paramı alırmı acabaTEŞEKKÜRLER