bi tanede bana gönderirmisiniz. mailim: karavca06@hotmail.com
yeni turk torrent sitesi
ıyı aksamlar arkadaslar..
elımde torrentleech davetıyesı var revott davetıyesı olan varsa takas yapabılırız.. msj beklıyorum..
Bende istiyorum bu davetiyeden
ahmtdgn_1984@hotmail.com
ve ahmetdogan17@mynet.com
selam arkadaslar yepyeni bir turk malı torrent sitesi acılıyor bilginize,pek cogu gibi buda yurt dısında yasayan turklerin isi:)
www.torrentegel.com
1 ekimde acılacak olan sitede bende yoneticilik yapacagım,kısa sürede tükenmesi beklenen sayılı sayıdaki üye alımı icin sizi bilgilendirmek istedim.
iyi günler
bu www.torrentturk.com'dan farklı bişey mi?
masterbgverdiğin linke tıkladığım zaman şöle bişey karşıma çıkıyo.
www.torrentegel.net farklı olacak,binlerce torrent sitesinden birbirini ayıran sey isimleridir,birine bişey düstügünde digeride onu kopyalar,ama bir diger fark vardırki,bu konuda www.torrentegel.net e güveniyoruum.onuda ilerleyen zamanlarda acıklamakta yarar var.
bana da torrentturkun davetiyesini gönderirseniz çok sevnirim..
orcunonut@hotmail.com
şimdiden çok teşekkürler iyi akşamlar herkese
torrentturk.com davetiyesi varsa bende alabilirmiyim lütfen???
cansarikaya@msn.com
kardeş bana da gönderebilir misin?
üye adı: 96231119
e-mail:esngvn@hotmail.com
bağlantı : 1024/256
teşekkürler.
TorrenTurkey için ben de davetiye rica edebilirmiyim ?
e-mail:tugi07@hotmail.com
bağlantı :1024/256
ilgi ve emeğinize teşekkürler
Arkadaşlar davetiyesiz üye alımı kapatılmıştır açılınca hemen size bildireceğim
bana da davetiye gönderirsen senvinirim
atfl_onder
atfl_onder@hotmail.com
1024/256
ya hapbyxe bitti demişsin ama hani gelir yine davetiye falan sıraya sok bizi üye adı bycielo e mail cetinmuzikmarket@hotmail.com hızı 1024 torrent lech olursa çok güzel olur valla saygılar
selam arkadaslar...mail adresim ketcup08@yahoo.com
siteleri icin davetiye yollarsaniz sevinirim. iyi oldu torrent olayinin yayginlasmasi TR`de de. emule cektirmeye basladiydi. torrent daha daha hizli...
TorrenTurkey için ben de davetiye rica edebilirmiyim ?
bende istiyorum davetiye eolos1903@gmail.com
Davetiyem gönderilmiş. Sağolun...
arkadaslar torrentegel.net adresinin davetiyesi elinde olan ve gonderebilecek olan var mi? tesekkurler ..
mail: quetzalcoatl@windowslive.com
baglanti: 1024
slm.arkadaşlar benı de davet ederseniz çok mimnetker kalırım.
hijyenik2@hotmail.com
tşkrler...
kullıcı adı:domdom
e-mail: octopustt@gmail.com
bağlantı hızı:1024
eğer ki gelirse davetiye çok tşk ederim.kolay gelsin, gelmezsede sağlık olsun..
dostlarım ben bu sıteye gıremıyorum galıba ama eger gırdıgım yer dogru yer ıse sızde bı yanlıslık var bu torrent sıtesı degıl türkçe torrent hıchmı hıc degıl eger bısey bılen bırı varsa bı haber edıversın yaw sunnyantalya@hotmail.com
arkdaşlar site kapatılmış , üye arkadaşlarla görüşebilceğimiz alternatif adresleri en azından mailime atabilen olursa sevinirim . tugi07@hotmail.com .