yeni turk torrent sitesi
cahilliğimi bağışlayın ama nedir bu torrent açıklarmısınız ?
torrent, P2P, yani kullanıcılar arası dosya paylaşımında en popüler yazılımlardan biri
Alıntı:TürkTekno
google sordum" toorent nedir "
oda bana bir sürü link verdi . işte onlardan birisi http://www.turktekno.net/index.php/content/view/248/57/
bende sordum da.link vermek istemedim.
torrent sitelerinden dosya indirince bir adet dosya iniyo.boyutu 4 kb mı ne.onu ne yapacağım.
ben o siteden görüntülü klip indirdim fakat iki klibinde görüntüsü yok.. bi çözümü varmı acaba...
ilk olarak;
TORRENT BİR PAYLAŞIM YERiDiR BUNU ASLA UNUTMAYIN PAYLASIM DA KARISILIKLI BIR OLAYDIR..
İşte bahsini ettiğimiz TORRENT sistemi de bu şekilde çalışmaktadır.
turkiye'nin birseyler paylastigi nokta
Sistemin diğer dosya paylaşım sistemlerinden farkları;
1- Dosya indirilmeye başlandığı andan itibaren (yani ne kadarlık bir kısmı indirildi ise) paylaşıma başlanıyor.Yani ayni anda seed etmeye baslamis olursunuz.Daha sonra programii kapatmaz iseniz yine seeder durumunda olup seed etmis olursunuz.
Daha farklı şekilde anlatırsak dosyanın 15 kb inse (sizin bilgisayarınıza) onu bile yeni indirmeye başlayanlarla paylaşmaya başlıyorsunuz. Bu şekilde diğer sistemlerde olduğu gibi sadece bilgisayarında dosyanın tamamı olanlara yüklenilmiyor. Bu şekilde yığılma önleniyor ve büyük bir paylaşım ağı oluşturuluyor. Dosyanın sizde olmayan bir bölümünü olan birinden ki bu kişi dosyanın tamamına sahip olmayabilir yani sadece bir kısmına sahip olabilir, bu şekilde bile bu kişiden dosyayı indirebiliyorsunuz.yani seed etmek hem sizler hem icin hemde sizlerden sonra yararlanicak arkadas icin cok guzel bir olay.Umarim anlamisinizdir.
2- Ayrıca TORRENT'i diğer sistemlerden ayıran bir diğer özellik ise;
sistemdeki gelişmiş hata düzeltme yeteneği bu şekilde inen dosyanın hatalı kısımları daha indirme esnasında belirlendiği için hatalı kısım sizi hiç rahatsız etmeden otomatik olarak tekrar indiriliyor.Ve indirdiginiz seyler hem kaliteli hemde guvenilirdir.
3- Guzel bir özelliği ise büyük dosyalarda mesela film dizi oyun gibi paylasimlarda Ne kadar seeder varsa dosya o kadar hizli ve kaliteli bir hizda iner,
Arkadaslar tracker hakinda her zaman forumu kullanalim.
forumda arama yapabilirsiniz problemler icin.
evet gelelim sorunlara arkadaslar torrent sitelerinden birsey cektiginizde cektiginiz dosylarda genelike sorun olmaz,nasil mi derseniz cunku torrent siteleri grup ile calisir torrent sitelerine bunlar yukleyen kisiler yani uploaderler oncelike emin olun ki dosyalari test ederler,
tracker kurralarinda bu vardir,
yani bu sistem emule ye filan benzemez,kendim de bir uploader im ve emin olun boyle yapiyorum zaten dosya da resim goruntu ses ozelikleri eger filmse detaylari hersey torrent details bolumunde aciklamali vardir.
her torrent sitesinde oldugu gibi
bir turk olarak turkiye de torrent sisteminin gelismesini cok isterim bunun icin sizleri de destege cagiriyorum.
iste gayett guzel bir turk torrent sitesi
herkese iyi eglenceler iyi paylasimlar
Yaw beyler bana bu torrentturkey sitesinden nasil davetiye alcam???????
uye adin :
e-mail adresin:
intenet hizin bu bilgileri veren 20 kisiye davetiye gonderebilirim.
Selam masterbg,
bio zahmet bana da torrentturkey üyelik icin davetiye gönderebilir misin?
isim: yetisbey
mail: sananelan@gmx.net ; kusura bakma ;)
baglanti: 2048 upload / 300 download
üye adı:rock_inn_88 (olmazsa rockinn)
mail adresi:ksariaslan@gmail.com
bağlantı:2048
bende bir davetiye alabilirmiyim?
davetiyeyi dört gözle bekliyorum
üye adı:dezan
e-mail:deniz.mvp.kg@hotmail.om
bağlantı hızı:1024
üye adı:ardaerem
mail adresi:arda_erem@hotmail.com
download: 20480 Kbps
upload: 2048
bende bir davetiye rica edebilir miyim?
kardes banada bi davetiye gonder yaw
uye adi: eteksen
email: eteksen@hotmail.com
hiz: 6mb/6mb
merhaba
banada bi davetiye gönderebilirmisiniz
üye adi: hakantarhan42
e-mail: hakantarhan42@hotmail.com
baglanti hizi: 4000
Mümkünse ben de bir davetiye istiyorum,
üye adı : tolga2207
email : tolga_ozmil@hotmail.com
bağlantı : 1024/256
teşekkürler.
kardes banada bi davetiye gonderebilirmisin acil baglantim 2048 upload 24 saat ayhanruya@gmail.com
Selamlar;
Bende davatiye istiyorum kaldı ise hala
üye adı : teomanr
mail : teoman@miraynet.com
Baglantı : 1024/256 sınırsız
banada gönderin ya......
üye adi: anamonya
m@il: anamonya@gmx.net
hiz: 16MBits
tesekkürler