Yeni Türk.Tv 3 çıktı

antisexy
09-10-2012, 20:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

İyi çalışmalar,

Türk.TV® ile tv kartına veya radyo kartına ihtiyaç duymadan, canlı yayın olarak internette yayın yapan birçok türk kanallarını rahatlıkla bu programla izleyebilirsiniz.

ATV, STV, TGRT, NTV, Sky Türk, NTV/MSNBC, Kanal7, TRT INT, TRT 1, TRT 2, TRT 3, TRT 4 gibi birçok kaliteli yerli kanal bunlardan sırf bazıları. Toplam 120 den fazla türkce kanalları izleyin.

Türk.TV® programını kullanmak için, mutlaka bir Windows sürümü gerekiyor.


Saygılarımızla Turk-TV.Com® ekibi...


http://www.turk-tv.com

Tel : 0 (262) 322 79 68
Gsm : 0 535 495 83 83 (Tarık Duman – Sorumlu)

www.turk-tv.combilgiturk-tv.com

Türk programcılar tarafından yazılan Türk.TV 3 en geniş kapsamlı multimedya yazılımı olmaya aday.


Türk.TV® ekibi tarafından yazılan ve türkiyenin sayili multimedya yazılımı olma özelliği taşıyan Türk.TV 3, yazıldığı tarihten beri ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Video dosyaları ve canlı yayınlar (internet televizyonları vs.) için ayrı ayrı uygulamalar kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran Türk.TV®, eklentiler özelliği ile de oyun oynamaktan, online video ( google,yahoo video vs.) izlemeye kadar kullanıcılarına sınırsız eğlencenin kapısını aralıyor.

Altı kişilik bir ekiple yaklaşık bir senede tamamlanan yazılım, Türk programcıların dünyadaki diğer medya programlarını geride bırakabilecek özelliklere sahip bir program yazabileceklerini kanıtlamış oldu. İlk versiyonu 13 Nisan 2006' de kullanıma sunulan yazılım, geçen süre içerisinde sadece online radyo ve TV programı olmaktan çıkartılıp, geliştirilerek tam bir medya yazılımı haline getirildi. Halen çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan yazılım, bu yeni versiyonu ile çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Ayrıca bu versiyonun sahip olduğu dil desteği özelliği, programın Türk kullanıcılar dışındaki kullanıcılara da hitap edebilmesine olanak sağlıyor.

Aşağıdaki linki tıklayarak programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz

Türk.TV 3 http://www.turk-tv.com

Son Düzenleme: antisexy ~ 09 Ekim 2012 20:44