YENİ ÜRÜN ALACAK ARKADAŞLARA UYARI !

suburban
11-04-2009, 23:55   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj

Arkadaşlar,

Bu başlığı, daha önce kullandığımız fakat herhangi bir sebepten beğenmeyerek (gerek kalite ve gerekse performans açısından) aldığımıza pişman olduğumuz bilgisayar ürünlerini (kasa içi ve kasa dışı bilgisayar ürünleri) belirtmek için açtım. Başlığın, hem bir ürün seçerken daha dikkatli olmak hem de yeni sistem toplayan arkadaşlara bir fikir vermek açısından faydalı olacağını düşünmekteyim.

Bu arada ürünün neden beğenilmediğine dair sebepleride belirtirsek, hemfikir olma ve olmama adına tartışmaya açık bir başlık olarak kalmasını sağlayabiliriz.

Saygılarımla.

suburban
11-04-2009, 23:59   |  #2  
OP Yeni Üye
45 mesaj

1)Monitör; Asus VW193D (ölü nokta sıklığı, dvi arabirimi yok, ergonomik değil, kullanılan malzeme oldukça kalitesiz)

2)DVD; Asus (orijinal olmayan dvd ve cd leri oynatmakta ciddi bir problem, "aldıktan 2 hafta sonra geri iade ettim" )

man on the moon
12-04-2009, 00:07   |  #3  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

Optiarc DVD rw(sata): aslında tanesini 30 kr ye aldığım dvdleri ashampoo ile 16x hızında yazabilsede çizik cd dvdlerde çuvallıyor.

man on the moon
13-04-2009, 18:34   |  #4  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

ürünü servise gönserdim değiştirdiler. bir de firmwre yükledim. yinede memnun değilim. ama yazma hızı gerçekten iyi. neyseki bir tane lg var. cd okumada gerçekten iyi...

Ali Yenal Erbil
firmware sini güncelle sony nec optiarc ,nec,lg, plextor,daha iyisini üreten yok.
Ahmet Ertuğrul
13-04-2009, 20:46   |  #5  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Seagate harddisklerde hatalı üretim var. Chip te de haber olarak yer almıştı. Yeni alınan(modelini hatırlamıyorum) bazı Seagate hddler birden uçuyormuş.