Windows Live Hotmail Pek Yakında! daha iyi, daha hızlı
Her zamankinden hızlı. Yüzde 70'e varan oranlarda daha hızlı oturum açıp e-postanızı görebileceksiniz.1 Kuşkusuz, daha hızlı olmanın yanı sıra, istenmeyen postayı yolundan saptıran, virüslere ve sahtekarlıklara karşı korunmanıza yardımcı olan güçlü bir teknoloji de elde edeceksiniz.
Daha basit, daha temiz bir tasarım. Hotmail'in klasik ve tam sürümlerini birleştirdik; böylece Hotmail'in sunduğu her şeye erişebileceksiniz. Okuma bölmesi e-postanızı açmak zorunda kalmadan gözden geçirmenize olanak tanıyacak.
E-postanızın kişiliğinizi daha çok yansıtmasını sağlayın. Yeni temalar ve renklerle gelen kutunuzun görünümünü tasarlayın ve kişiliğinizin gerçekten parlak yönlerini ortaya koyun.
Kişilerinize daha yakın olun. "Kime" satırına bir ad yazmaya başlayın; yazdıklarınızla en fazla eşleşen e-posta kişileri arasından seçim yapmanız sağlanacak. Buna ek olarak bir grup kişiye e-posta gönderme işlemi daha da kolaylaştırıldı.
Şık özellikler yakında. Hotmail'de beklemenize değecek daha da büyük güncelleştirmeler yapıyoruz; örneğin, depolama alanınız sürekli artacak2, doğrudan Hotmail'den anlık ileti gönderebileceksiniz ve takviminizi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı kolaylaştıran yeni takvim özellikleri eklenecek.
Yeni: Windows Live Hotmail
Bence microsoft şimdi yapcak yapcanı 2 msnimde gelio beta 1.ciye gelmio nie böle yapıo microsoft eski hotmailde wlh ye otomatik geçiş vermişti
bekleyip göreceğizzz...hayatımız msn oldu heralde ....
bencede güzel olur insallah e hadi hayırlı olsun deyim gari heeee.
32 bit pc lerde yükleme yapılamıyor.
64 bit olması gerekiyormuş.
özgürlük için pardus.
msn beta ingilizce yüklemiştim. maillerimi açamadım, msn sayfasınabağlıyordu. sildim. şimdi mesenger 8'i yükleyemiyorum. plus 470 i yüklüyorum, ardından msngr 8 ve üstü için "tamam" deyince çok zararlı hata diyor, yüklemiyor. msngr 8'i nasıl yükleyeceğiz. WLİNSTALLERDE yüklemiyor. teşekkür ederim...
msn 8 değilde msn 7.5 kullanmak isteyenler 7.5 i yükledikten sonra program files taki msn messenger dosyasına girip msn programına sağ tuşlasın. oradan uyuymluluk sekmesine gdip bu programı aşağıdaki işletim sisteminde çalıştır desin. windows 2000 i seçsin. güncelleme istemeden kullanabilirler.
arkadaşım ben de betayı kullanıyorum sana istersen e-mail'in linkini yazayım
http://mail.live.com/ bunun kısayolunu oluşturup bakarsın bunlar fazla önemli sorunlar değil zaten
seni bu adres e-maillerine yönlendirir oturum açma bilgilerini ister sonrada görürsün mailleri
şimdi, proğramdan bahsetmiyorum. girdiğimiz "www.hotmail.com" un Arayüzü olarak karşımıza çıkacak
yeni hotmail geldi thunderbird de mail alamaz olduk.
Bu durumu çözen arkadaşlar varsa çözümü açıklayabilirlerse sevinirim.
HAYIRLISI OLSUN BAKALIM YENİLİK HERZAMAN YENİLİKTİRZATEN BU GİDİŞLE CÜMLE ALEM TAMAMEN SANAL OLCAK BELKİDE OLDU :))