yeni yasak
Ah şu DNS lerde olmasa. Türk mahkemelerinden çekeceğimiz vardı... :)
Evet yasaklanmış, geçenlerde site açılıyordu. Ama buradaki programı çalıştırıp ''ayarla'' butonuna bastığınızda o siteye girebilirsiniz. Adını yazmadığım başka sitelere de girmeniz mümkün, bunun için programın yeni oluşturduğu host dosyasını inceleyebilirsiniz.
Açıklama için buraya bakabilirsiniz. Alternatif linkteki dosya güncel olanıdır.
geç bile kalmışlar, youtube'tan 1yılı aşkın zaman geçti valla daha erken bekliyordum ben...
iyice saçmalıyorlar. Her türlü siteye giriyorum. Gelsin engellesinler... [:@]
Bu engellemeler türkiyenin prestijini sarsıyor. Mahkeme kararıyla site kapatmak çözüm değil! Hükümetin beceriksizliğidir bana göre. İsteyen istediği zaman video kaldırtabiliyor. ÖRN: Dominos Pizza.
CHIP OnlineDünya çapında bir pizza zincirinin iki çalışanının mutfaktaki eşek şakaları YouTube'a düştü...Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Pizz ... -a-dustu_12204.html
Eğer bunu kaydetmemiş olsalar belki kimsenin haberi olmayacaktı ama video YouTube'a düşünce olanlar oldu. Bir anda izlenme rekorları kıran video Dominos'un çabaları ve YouTube'un yardımlarıyla kısa sürede video paylaşım sitesinden kaldırıldı. Fakat haber bir kere duyulmuştu. Bir süre boyunca Google'da yapılan Dominos aramaları neredeyse sadece bu video ile ilgili haberleri gündeme taşıdı. Her iki çalışan da işlerinden çıkartıldılar ve Dominos her şeyin başladığı yerde, yani YouTube'da bir özür videosu yayınladı. Video bağlantımıza tıklayarak ilgili videoyu izleyebilirsiniz...
Tüm konu: Pizza'cıda eşek şakası YouTube'a düştü!
olamaaaaaaaz yine mi yav.nereye kadar yav.bittik tükendik orayı burayı surayı yasaklamalarından offfffff offff çekeceğimiz var bunlardan desenie...:(((
HaaNKsBu engellemeler türkiyenin prestijini sarsıyor. Mahkeme kararıyla site kapatmak çözüm değil! Hükümetin beceriksizliğidir bana göre. İsteyen istediği zaman video kaldırtabiliyor. ÖRN: Dominos Pizza.şimdi olaya iki açıdan bakabilriz pizzaya nihayetinde gıdaya nimete bu tür şeyleri yapanlar teşhir olmakta büyük markaların ne mal olduğu ortaya çıkmaktadiğer bakış açısıda şirketlerin ticari hakları
sonuç şu msele birilerinin kişilik hakkı değil mesele ticari kaygılar