Arkadaşlar yeni bir internet projesi yapmak istiyorum ama biliyorum ki böyle projeler tek kişi ile yapılmaz.Türkiye'de yapılmamış bir proje yeni fikirler.Türkiye'de tanınmış projelerden olmak için fikirleri olan arkadaşlar ile bir proje ekibi yapalım beraber çalışmalar yaparak çalışmak için arkadaşlar arıyorum unutmayın "Küçükler büyük işler başarır"
Yepyeni Proje Yapalım
Gerçekten güzel düşünmüşsün bende yeni şöyle birşeye başlamıstım online teknolojı dergısı olarak 1 ay ıcerısınde chıp olsun dıger teknolojı sıtelerındekı onemlı raabet gormus konuları Mail Forwarding dergi olarak hazırlamaktı amacım.. yani ben gonderıyorum arkadaslarıma onlarda baskasına o baskasına derken ılerleyen bır dergıydı bu sekılde ılk sayımı cıkarttım ve sımdı ıkıncı sayımda sıra sende dusunursen eger boyle bırsey bı konusalım ortak dussuncelerımızı paylasalım BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR DEMİŞLER..
Yanı ortak olamadık neyse can sağlıgı umarım elınden gelenın en guzelını yaparsın.. Şimdiden destekcılerın cıkıyor buna sevınmelısın.
K-18evet yokmu böyle bir işe el atacak kimseler...Bykudo@gmail.com ekle konuşalım.. ( msn )
Bende katılmak istiyorum bence arkdaşlar biz online bilişim dergisi yapalım ama iletişime geçmemiz lazım ekleyin yusuf_kaya_14@hotmail.com
güzel bi düşünce ama bi amacı olması lazım değilmi
K-18amacı işte kendimiz bulacaz ortak fikirler ile güzel bir iş çıkarabiliriz birlikten kuvvet doğarmsn versene dostum konusalım
kardes casama@casama.cjb.net
msn adresinden bana yaz www.bizimonline.biz projesini canlandiralim yada yenisini hazirlayalim