Yepyeni Windows Seven Temaları XP&VİSTA
Ellerine sağlık İrfan abi... Teşekkürler indirip deniyorum.
gladyator79Vista kullandığınızı düşünerek Temaları uygulamak için tune up utilites progmaınını kullanabilirsiniz ana pencereden customize windows > gelen pencereden visual style diyip önünze gelen yerde add diyor sonra from file seçeneğini seçiyorsunuz sornasında açılan penceerde tema dosyasının bulunduğu klasörü açıp .mssstyles oaln dosyı aç diyorsunuz programdan apply diyerek temayı uygulamış oluyorsunuz aklımda kalanlarla anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişmdir.
ilgin icin cok tesekür ederim ercanyerci begendigim temayi bulur bulmaz gösterdiginiz yol üzerinden deniyecegim
tesekür ettim
arkadaşlar bu temaların pc kasma gibi bir durumu varmı
axaiarkadaşlar bu temaların pc kasma gibi bir durumu varmıBunlar br program değil tema. Yani ha sistemin kendi temasını hada bunları kulalnmışsınız değişen birşey olmaz.
Şu siteye girdim http://vishal-gupta.deviantart.com/...XP-116216520 minik yıldız tepesinde minik artı olan yere tıkladım banned çık ne demk şimdi bu.Onlar free koleksiyon değilmi niye ban yaptı bu şimdi.
Neyse ben temayı yükledim sadece masaüstü araka planda mavi bir ton içinde bi balık var başlat değişmedi sadece bu var siz 4 tane görüntü vermişsiniz benmi yapamadım bu temeları öf yani
pcwordŞu siteye girdim http://vishal-gupta.deviantart.com/...XP-116216520 minik yıldız tepesinde minik artı olan yere tıkladım banned çık ne demk şimdi bu.Onlar free koleksiyon değilmi niye ban yaptı bu şimdi.Neyse ben temayı yükledim sadece masaüstü araka planda mavi bir ton içinde bi balık var başlat değişmedi sadece bu var siz 4 tane görüntü vermişsiniz benmi yapamadım bu temeları öf yani
[/alıtı]Ya uxtheme dosyanın patchlı değil yada görünüm seçeneklerinden temayı aktifleştirmemişsinizdir.
Patch li derken crackli mi yani aslında ben sizin verdiğiniz linke tıkladım indirirken ad, soyad, mail feln istedi onları direk geçtim ondanmı böyle oldu.Neyse sadece arka planda güzel. Olsun böyle ad ,soyad, mail vermem zaten.
Dosyayı indirdiniz, rardan çıkartınız, dosyanın içerisinden theme klasörünü açtınız, klasörün içerisindeki theme dosyasını rarla çıkarttınız, çıkarttığınız theme klasörünün içerisine girdiniz, SevenVG RC klasörünü kopyaladınız ve C:\Windows\Resources\Themes klasörüne yapıştırdınız, yapıştırdıktan sonra C:\Windows\Resources\Themes\SevenVG RC klasörünün içerisine girip SevenVG RC dosyasına tıkladınız, açılan görünüm seçeneklerinden aynı addaki temeyı seçip etkinleştirdiniz ve olmadı öylemi ?
Rar açtım.Sonra görüntü özellikleri temadan o temayı seçtim .Windows klasörüne kopyalamadım.Ama şimdi baktım zaten var işte resmi
SevenVG RC tıklayınca burası açılıyor
Windows görsel stil dosyasına tıklayıncasa bu çıkıyor.
Shell dosyasında zaten dll dosyaları var
Windows xp stilinden başkada sadece klasik xp stili var.
pcwordWindows xp stilinden başkada sadece klasik xp stili var.Nettem xp uxtheme patch yamasını arayın, indirip sisteminize kurun. Sonrasında temayı akifleştirebilirsiniz. Seçim ekranında gelecektir.
Ama benim xp sp3 yama sp2 li var.
Bunu buldum http://www.softpedia.com/get/Sys ... Theme-Patcher.shtml olurmu
yaptım ama pek beğenmedim ama oldu sorunsuız çalışıyor
slm arkadasım ben xp ıcın vısta teması ıstıyorum ama ındıremıyorum nasıl ındırecem
beinn45slm arkadasım ben xp ıcın vısta teması ıstıyorum ama ındıremıyorum nasıl ındırecemVistaMizer'ı öneriyorum birtek o temada sorunla karşılaşmadım.