slm arkadaslar bilgisayarıma giriyorum yerel disk c'ye yani c' bölümüne çift tıklıyorum fakat C acılmıyor onun yerine birlikte ac geliyor ama D kısmına cift tıklayıp girebiliorum
C bölümüne ancak klasorler munusune tıklayıp Cyi secip oyle girebiliorum buyuk ihtimalle virüs ama bu sorunu nasıl cözebilrim !!! simdiden sagolun
Yerel Disk C acılmıyorrr !
combofix ve dracula virüs temizleyicisini kullan.İnternetten rahatlıkla ilgili konuları bulabilirsin.Ben sildim bu 2 siyle ama format salladım sonradan her ihtimale karsı.Kis flan fayda etmiyor sildikten sonra geri geliyor ztn.
benim başıma virüs yüzünden geldi bu harddisklerime giremiyodum hiç bir programı açamıyodum anti virüs programı bile kullandırmadı lanet virüs sana tavsiyem format at harddiskin kaç partitiona böldüysen hepsinede at tekrar cıkmasın
bu arada sakın flash disk yada yedek falan alıyım sonra tekrar kurarım diye düşünme yine bela olur :D ben neler neler kaybettim o saçmalık yüzünden
virüs programlarıyla tarattıktan sonra bu programlada temizlik yapmalısın::
dostum autorun virüsü var sende
Başlat->Çalıştır->cmd yaz karşına gelen pencereye aşağıdakilerini aynen kendi elinle sırayla gir.;
1-) cd c:2-) attrib autorun.inf -r -a -s -h
3-) del autorun.inf
BUNLARI SIRAYLA YAZIP PC'Ni TEKRAR BAŞLAT bu kadar
http://tools.mspro.org/Programs/autorun.zip linkteki dosyayı kullnarak problemi çözebilirsin
istersen yerel diskin adını değiştir öyle dene sonra virüs temizleme yöntemlerini kullan
http://www.gezginler.net/modules ... d=combofix&lid=7011 buradan combofix
dracula vürüs temileyici önce dracula sonrada combofix ile tarat pc yi
waybehttp://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011 buradan combofixBu Sorun Genellikle Flash Belleklerden Bulaşıyo. Autorun Vürüsleri. Hiç Uğraşmadan Temizlemek ve bundan sonrada bu tür Virüslerin bulaşmasını önlemek için yukarıdaki gezginler. netten Combofix Adlı Prgramı yüklemeni öeneririm.
dracula vürüs temileyici önce dracula sonrada combofix ile tarat pc
Kolay Gelsin
İide Arkadaşlar Anladım Kadarıyla Sorununun Virüs oldunu saten tespit etmiş.Yani bizim verdiğimiz bu virüs programlarını kendide bulr saten acaba başka bi sorun mu war mesela yüklediğin program C ye Yükleniyo ve cdeki programlar Açılmıyo mu?
EYER AÇILIYOSA SATEN TAHMİNEN SENDE Bİ VİRÜS PROGRAMI YÜKLER VİRÜS SİLERSİN.
BAŞKA Bİ SORUNUN WARSA YANİ C İLE İLGİLİ ONUDA YAZ BNECE...
kylievirüs programlarıyla tarattıktan sonra bu programlada temizlik yapmalısın::Bu forumlarda düzgün bir bilgi veren cok az kisiden birisin arkadasim.
Bazi arkadaslar foruma format at diye giriyor adamin amaci ögrenmek yada sorunu halletmek direk format yada silinmez o virus silinmeyen virus yada malware vs vs de yok.
Herseyin caresi var
online scannerler 20 den fazla (Antivir ve Avg iyi koruyor ve üstelikde bedava (Bedava olan bizim milete göre is yapmaz demek gibi biraz nedense))
spyware ve malware programlariki 2 3 tane ile tarama yapilmali
1 malwarebytes
2 Avg spyware yada ewido online scanner (2 side ayni)
3 ad adware
4 spybot (host bagisiklama icin iyi sadece)Bunlardan en azindan 2 tanesi pcnizde olmali hangi antivirusu kullanirsaniz kullanin bunlardan 1 no ve geriye kalan 3 taneden birini pcnizde dursun arada update yapin tarama yaptirin.
çok doğru söyledin bu programlardan herkesin bilgisayarında en az iki tanesinin kurulu olması gerekiyor, bendede şu an üçü birden var ama ad aware'ın ücretsizindense prosunu tavsiye ederim arada kesinlikle fark var.
Muhtemelen sisteminize,
Virus.Win32.Agent.aw.a (Ravmon)
Virus.Win32.AutoIt.a.a
Virus.Win32.AutoRun.abt.a (Smss or Funny Scandal)
Virus.Win32.AutoRun.ajn.com
viruslerinden birisi bulaşmış,
bunun için ucretsiz Smart Virus Remover aracını kullanabilirsiniz. Programi masa üstüne kaydedip çalıştırın. otomatik olarak virusleri temizleyecektir. Sonradan Menudeki Delete autorun.inf files i tiklayin
Aynı sorun benim de başıma geldi kardeş.Kesinlikle virüs iyi bi virüs programıyla düzeltebilirsin benim tavsiyem avira premium security suite
Eğer tıkladığın zaman win32 uygulaması değil diyorsa virüs vardır nod32 ile temizleyebilirsin aynı hata bendede oldu eğer böyle ise
aynı sorun banada oldu format attım hiç bi sorun yok artık