Benim HDD 500gb ve üç parçaya bölünmüş,c 73gb d 195gb ve e 197gb,şimdi yapmak istediğim e diskini kaldırıp 100gb c ye aktarmak,geriye kalanınıda d ye aktarmak,bunu nasıl yapabilirim acaba,yardım edermisiniz lütfen.
Windows 7 kullanıyorum.
Benim HDD 500gb ve üç parçaya bölünmüş,c 73gb d 195gb ve e 197gb,şimdi yapmak istediğim e diskini kaldırıp 100gb c ye aktarmak,geriye kalanınıda d ye aktarmak,bunu nasıl yapabilirim acaba,yardım edermisiniz lütfen.
Windows 7 kullanıyorum.
bilgisayarım simgesine sağ tık>yönet>disk yönetimi>"E" diskine sağ tık>sile bas>birimi küçült>dicen sonra istediğin kadar küçültçen biçimlendircen ondan sonrada önce c ye sağ tıklıycan ordan birimi genişlete bascan orda silinmiş bölümü seçcen ardından aynı işlemi "D" sürücüsü için yapçan
Dostum c için yaptım fakat d için olmadı şuanda c ve d var e nin bir kısmını c ye aktardım ve bölümü sildim şuan 48gb boş alan var,bunu nasıl d ye aktarabilirim acaba.
mrb arkadaşlar benim yerel c 87 .8gb yerel d 377gb ben bu yerel c yi toplam 200 gb yapmak istiyorum acep nasıl yapabilirm lütfen yardım bunun bi programı varmı ben onu kullanmayı bilmiyorum ama bilen var resimli nalatım yapabilirmi acep şimdiden teşekkürler...