sistemim windows 7 x32
yerel disk d silinmiş acil yardım
Sevgili arkadaşım FOrmatını diskin tümüne atmışsın bu nedenle eski dosyaların geri gelmeyebilir.
Biçimlendirme yaparak D diskinizi geri getirebilrisiniz hızlı biçimlendirmeyi yapınız.
Ve pandorecover vardı onu kurun ve d diski ve c diski için kurtarma yapmaya çalışın belki dosyalrınız geri gelir.
Format esnasında birim ayırmışsınız ama d diski için birimi yenilememişsiniz üzgünüm :(
yanıtlarınız için çok teşekkürler
=====>''hakean'' kardeşm anlatmak istedgn olayı biraz açar mısın?
=====>''mustafa2116''kardeşm biçimlendirme yapsam herşey silinr mi?
bnm amacım c ye birşey yapmadan d yi geri getrmk
şimdiden ALLAH razı olsun
D: diskiniz ortada yok çünkü dosya sistemi öldürülmüş.
sizin gördüğünüz sağlam 46 gb lik alan oluşmamaış doğmamış bir alandır.
işletims siteminizin ne yaptığını ve nasıl yaptığını tam anlamıyla bilmiyorum ama şu an orda bir sürücü yok ( isimsizde olsa)
Biçimlendirme atığınızdada atmadaığınızdada orda hiçbirşey yok.
Belki diyorum.
D: diski oluştururken biçimlendirmeyi hızlı biçimlendirme oalrak yaprsanız silinen dosyalrı geri getirme programıyla bişiler geri getirebilrisiniz.
kesin değil çünkü işletim sistemi belki formatta tüm diskleri birleştirip öyle formatı attı ve sizde birimi ayarıdınız.
Ayrıca bride elininde 80 gb lik ayrılmamış alan bulunamkta buda diskte 80 gb hiç kullanılmamış bri alan demektir.
siizn kaybınız 130 gb falan bu kaybın 80 gb sini yeni birim oluştur diyip hızlı biçimlendirerek geri getirebirlirsin Bu alan hesapta yoktu ama olurda bu alanda d: diskini olabilir.
yien aynı işlemi yeni birim oluşturmak için eski birimi yok ederek yeniden oluştmanız gerek (46 gblik idimdiz alan için) burdada hızlı biçimlendirmeyi devreye koyun ve diskleriniz oluşacaktır.
Tekrar yazıyorum diskinizin üzerinde 80 gb kullanılmayan alan 46 gb kullanılamayan alan bulunmakta.
arkadaşlar aynı hata bende de oldu ama ben kendim yalnışlıkla yaptım. yönetimden c/ ye sağ tıklatıp birimi genişlet dedim. ve d kayboldu herşey silindi gitti. geri getirmenin yolu yokmu.?