Arkadaşlar Windows 7 Ultimate Kullanıyorum. Bilgisayarımda yerel disk C, D ve Q vardı. Bunların Hepsi BitLocker korumalıydı. Dün bilgisayarımı bi açtımm, açmaz olaydım bilgisayarı uçurmuşlar. Başlangıç onarma falan yaptım ama nafile olmadı...
Bende format atmadan evvel flash belleğime xp yüklemek istedim. XP cd'sini taktım, bölümleme yerine gelince harddiskten "Sistem Ayrıldı"' ve "Windows 7 (Yerel C)" bölümlerini sildim. Ve Sonrada xp yüklemek için flash belleğimi seçtim ve yükleme başladı.. İlk resetten sonra açılmadı pc...
Sonra baktımki çabalarım boşa tekrar koyuldum windows 7 yüklemeye..
Windows 7 yi Kurdum, bilgisayarıma girdim bide ne göreyim yerel C,Q orda fakat D yok. Disk Yönetimine girdim D'yi bulup yeniden harf atadım, geldi bilgisayarımın içine fakat içine girince bomboş gözüküyor. (Doluluk oranıda boş gözüküyor). Gizli Dosyaları falan görünür yaptım. Ama sadece xp!ye ait bi kaç dosya çıktı. /ntldr,ntdetect.com gibi...
Şimdi ben bu yerel disk d'deki dosyaları nasıl geri getirebilirim.. Lütfen yardım edin...Bütün müziklerim programlarım falan en önemliside resimlerim orda. Lütfen yardım edin nasıl kurtarıcam en dosyalarımı??
YereL Disk "D" Uçtu :(
http://download.chip.eu/tr/Recuva-1.20.361_228278.html Bu programlar harddiskini tara.programa girdiğinde ileri tıkla.Gelen pencerede diğer seçeneğini seç.İleri tıkla.En altta "belirli bir yerde" seçeneğini seçip taratmak istediğin yeri seç.ileri dedikten sonra derinlemesine "taramayı aç" kutucuğuna tik koy.İleri dedikten sonra program taramaya başlayacak.Fakat boyuta göre baya uzun sürüyor.Ben 4 GB lık usb belleği 20 dakkada tarattım.Ona göre.Taradıktan sonra Çıkan sonuçlar sana kırmızı mavi ve sarı renkte gözükecek. mavi olan renkteki dosyalar rahattlıkla kurtarılabilir.Sarılar kurtarılır ama %100 garanti vermez.Kırmızı olanlar ise kurtarılamaz.
Takıldığın bişe olursa buraya yaz.
Denemesine Deniyeyim Ama Recuva Programı Klasör Falan Kurtarıyor mu?
Recuva Programını Denedim Ama Sonuç Vermedi... Bi Tane Dosya Bile Bulmadı...
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin; Benim Bu Dosyaları Kurtarmam Lazım...
Denemedik Program Kalmadı... Yıldım Artık Taratmaktan... Lütfen Yardım Edinn :((