merhaba yereldisk c ve d yi açamıyorum.çift tıklayınca ve sağtuş-aç dediğimde birlikte aç simgesi çıkıyo. pc me trojen bulaşmıştı kasper ile sildim.sildikten sonra bu sorun oluştu.ne yapmalıyım
yardım ederseniz çok sevirim
republicoffb1907@hotmail.com a mail atabilirsiniz
teşekkürler
yereldick c ve d açılmıyo
Arkadaşım burası bir forum sitesi mailine bişey atılması diye bişey olması duruma ters , autorun virüsü diye arama yaparsan istediğin sonuca ulaşabilirsin.
sürücülerindeki gizli dosyaları göster aç arkadaşın dediği gibi autorun visürüdür.
herkese teşekkür ederim. bi şey daha sormak istiyorum bu proramları kurdum çalıştırdım c ve d açıldı am bi sürü gizli daha önce olmayan dosyalar var onları silsen herhamgi bir problemle karşılaşırmıyım
sana garip gelen adını daha önce görmediğin dosyaların ismini google yazıp çıkan sonuçlara göre silmen daha iyi olur.
onları sakın silme onlar sistem dosyaları klasör seçeneklerine gir ve görünümü seç sonra sistem dosyalarını gizle(önerilen) kutucuğunu işaretle
kardeşim sen beni dinle c sağ tıkla yukarıdan araçlar şimdi denetle de 2sinide işaretle bırak onarsın düzeltsin aynısını D ye de yap yeniden başlat..
kortuğun şey başına gelir sil gitsin hiç bir şey olmaz merak etme