yerli oyunlari bende destekliyorum,neden bizde bi tane COD gibi bir oyunun 1.dunya savasi versiyonunu yapmiyoz hani soyle orjinal Canakkal cephesi ,Eski istanbul goruntuleri,kagniyla mermi tasiyanlar(mesela bu kagni meselesi oyunun bir bolumu olabilir,mermi tasiyanlari cepheye sag salim goturmek v.b)..Hititler,Bizanslilar,Selcuklular,Osmanl Imp. gibi anadoluda yasamis olan medeniyetler ilgili bi tane Age of empires yapsak kotu mu olur!Sim City nin Antalyada Hotel isletme versiyonu,hepsi turkce ve ingilizce,Gercek mekanlar falan filan hikaye bol yapan yok,,Hem online oynama sansi hem yerli mali ucuz olur.Pusu oyunun videosunu izledim gercek ten cok sevdim cunku icinde istanbul vardi TOFAS-Sahin vardi,bi bakima oyunda biseyler buldum kendim ile ilgili :d.Cok uzun zaman once Bir pc oyunu almistim belki hatirlayan vardi adi BYZANTINE yanilmiyorsam National Geograph vermisti,oyun Tamamen Istanbulda geciyordu (beyoglu,sultan ahmet ...).Uzun lafin kisasi iyide olsa kotude olsa arkadaslari destekliyelim.bugun ile kiyaslarsaniz Sizce mario bros un ilk versiyonu cok mukemmelmiydi,bence hayir cok kotu cunku o gunun sartlari ve nintendonun imkani ancak buna el veriyordu.Biz gucumuzun yettigi kadar elimizden geleni yapicaz.Belki ben bi tane oyun yapamicam ama cikacak olan oyunun orjinal cd ni alip pc me yuklicem,oyunu begenmesemde ilerde cok daha iyisini yaparlar diye odemis oldugum parayida oyunu yapan kisilere helal edicem :D.Bu isi yeni kurulan bir futbol takimi gibi dusunursek takim once amator ligte baslar ve sonrada 1.lig te oynar..yani hersey zamanla ve destekle olur..